in , ,

ДиКаприо трябва да изиграе роля в “Под прикритие”, за да получи “Оскар”

cn_image.size.oscar-statue-nominations

-Pass me something, Hook.
-Ще ти подам един хуй в устата.*

Така си представяме началото на диалог от сцена в сериала “Под прикритие” с участието на Леонардо ДиКаприо. Изглежда, че единственият му шанс да спечели “Оскар” е роля в българската кримка, която леко-полеко се превръща в турски сериал, а това е много добре за маркетинга, защото има голям шанс някоя закъсала за ценности държава да я купи и да я върти по всичките си телевизии.

111

Пишем всичко това, защото в нощта на 2-ри срещу 3-ти март се проведе церемония №86 по връчването на „Оскарите”. Гледахме ги до късно и затова се успахме да напишем този материал.

ДиКаприо пак е с празни ръце. Ни лук ял, ни лук мирисал, ни “Оскар” взел. Ние обаче продължаваме да се кефим на брутално гениалното му изпъление в лентата „Вълка от Уолстрийт”.

Бате Лео, пиши на екипа на “Под прикритие” да те вземат, иначе нямаш шанс. Можеш да си полицай, престъпник или обикновен шмъркалник. Все ще се намери нещо, с което да впечатлиш Академията. В НАТФИЗ също можеш да преподаваш, има нужда.

Wolf-of-Wallstreet-585x370
“Оскар” за най-добра мъжка роля печеи Матю Макконахи за участието му в „Клубът на купувачите от Далас”. Същата лента спечели и за най-добра поддържаща роля на Джаред Лето, както и за грим и прически.

Над всички обаче бяха филмите „12 години в робство” и „Гравитация”.

За протокола ще споменем, че сме ги гледали и двата – първият определено си струва, но е  по- тежък и от Искра Фидосова. Втория не го пускай, ако си пиян или напушен, възможно е да колабираш от височината.

12-years-a-slave
Сцена от “12 години в робство”.

За “Гравитация” ходихме да си искаме парите от киносалона, но ударихме на камък. Въпреки това филмът на режисьора Алфинсо Куарон грабна цели 7 награди – режисура, операторско майсторство, монтаж, музика, визуални ефекти, звук и звуков монтаж. Много, бе!

„12 години в робство” пък се превърна в най-добър филм и донякъде сме съгласни с това. Сериозен филм. По-сериозен от Волен Сидеров, когато лъже.

Ще споменем и за Кейт Бланшет, която освен с хубава рокля се отличи и със статуетка за главна женска роля за “Син Жасмин”. Не е по*но, брато.

snimk

За финал ще ти представим и снимката, коят счупи всички рекорди в „Туитър”.

На нея Брадли Купър прави селфи. Фотосът бе споделен от над 2 000 000 души за около 2 часа. На кадъра са още Мерил Стрийп, Дженифър Лоурънс, Джулия Робъртс, Брад Пит, Анджелина Джоли, Лупита Нионго. Последната няма роднинска връзка с Джонго Присо. Бъркаш се!

*Това чухме от ефира на Българската национална телевизия, не е хрумка на Brato.bg

Кефи ли те?

Кола, която минава навсякъде (СНИМКИ)

Мондиал 2014: Качеството е по-важно от количеството