in ,

Тегаво е да си военен, брато (ВИДЕО)

В този материал, брато, ти представяме девет трогателни истории с военни. Преди да започнеш да четеш и да гледаш видеата си приготви носни кърпички, защото можеш да пуснеш по една сълза или сопол.

Ех, защо махнаха казармата…

Баща, който е американски войник, бил изпратен на мисия в Афганистан в продължение на четири месеца. Тук ще видиш как прави изключителен подарък за рождения ден на своята дъщеричка. Поднася й голяяяяяям подарък, от който вместо да изскочи стриптийзьорка, излиза самият той.

За семейство Тейлър последната Коледа ще остане като най-паметната от всички, които са празнували заедно през годините. Цялото семейство посещава мач на хокейния Чикаго Блекхоукс. За семейството е традиция на всяка Коледа да ходят на мач на любимия им тим. На полувремето от отбора на Чикаго приканват военното семейство да дойде на леда, а от видео стената тръгва поздрав на Джъмботръм, най-големият син, който е военен. От видеото той казва: “Ще се видим скоро”.

Шокът в семейството е пълен. Всички плачат, а военният се показва от тунела на игрището.

След шест месеца военна служба в Афганистан, капитан Хайръм Бронсън е пред завръщане при най-близките си.

По време на почивка на неговата съпруга и двете им деца семеен приятел снима видео, в което семейството трябва да отправи поздрав към баща си. В един момент обаче от водата излиза водолаз по униформа. Познайте кой е?

Едно малко дете среща своя любим екшън герой – Спайдърмен. В костюма обаче е неговият баща, който се завръща у дома по изненадващ за всички начин.

Военна майка решава да посети баскетболния мач на своя син. С него не са се виждали в продължение на месеци, а неочакваната среща хвърля в шок детето, което в следващия момент започва да реве като малка ученичка. Сладко де, точно това имаме предвид.

Отново сме на мач по хокей – този път на Филаделфия Флайърс. Военен решава да изненада своето семейство, като излиза от голям подарък с букет цветя. Всички са изненадани, а някои пред инфаркт.

По време на дипломиране в Оклахома едно момиче е изненадано от своя брат, който е пехотинец. Той се появява изненадващо минута преди тя да получи дипломата си. Какво се случва? Ред сълзи, ред сополи, но от любов, брато.


ABC Entertainment News | ABC Business News

Може би най-силната история. Лесли Руджерио е медицинска сестра, а синът й е военен и е на хиляди километри от дома по време на коледните празници. На Бъдни вечер обаче в болницата, в която работи Руджерио, е организирано традиционно посещение на Дядо Коледа. Добрият старец подарява на Руджерио картичка от нейния син, а тя веднага се разплаква. В следващия момент Дядо Коледа сваля брадата и шапката и медицинската сестра вижда своя син.

В последната история изненадан е войникът, а не неговото семейство. Мисти Шафър има проблеми с теглото цял живот. Когато нейният съпруг е бил изпратен в Афганистан за една година, тя решава да се подложи на диета и да го изненада при неговото завръщане. Дамата се е стопила с близо 70 кг и предишните 145 са в историята. Длъжни сме да подчертаем, че доста жени могат да вземат пример от тази умна американка. Не ни псувай, казваме го с добро!

Кефи ли те?

Трябва да си слаб, за да не си на Евро 2016

Първата в света плетена футболна обувка (СНИМКИ)