in , ,

Бруно Марс, Сиатъл и марихуана взривиха Супербоул XLVIII (ВИДЕО)

super1
Северна Америка изживя лудо най-чаканото спортно събитие – финала в НФЛ. Пред 82 хил. зрители в Ийст Ръдърфорд – Сиатъл Сийхоукс прегази Денвър Бронкос с 43:8 като това е и най-голямата разлика в мач от този турнир.

MVP за редовния сезон в НФЛ Пейтън Менинг (Денвър) завърши с показатели 34 от 49 за 280 ярда, тъчдаун и интерсепшън. Куотърбекът получи правото да организира първата атака в мача.

Всичко това се случи под звуците на Бруно Марс и Ред Хот Чили Пепърс, които бяха част от шоуто. Те взривиха цяла Америка с уникалното си представяне на почивката, а видео от събитието ще ти покажем най-долу, но първо прочети останалото.

Pepsi Super Bowl XLVIII Halftime Show

Освен това за доброто настроение на зрителите се бе погрижила и местната управа. Скорошна поправка в закона в щата Вашингтон позволява употребата на марихуана. Именно за това по трибуните се виждаха и много съмнително усмихнати фенове.

bruno

Както винаги цените на рекламните клипове по време на паузите стигнаха нови висоти, като удариха кота 4 млн. долара. Това е лудост, брато, имайки предвид, че ние взимаме много по-тънко. Изпрати ни имейл и ще ти направим супер оферта.

Кефи ли те?

Докторът, който оперира, въпреки че е парализиран (СНИМКИ)

Даваме глас за един млад изследовател