in

Запознай се с най-татуирания мъж във Великобритания и неговото шантаво име

King-of-Ink-land-King-Body-Art-The-Extreme-Ink-ite-6657472
www.birminghammail.co.uk

Запознай се с най-татуирания мъж във Великобритания, брато. Ще те предупредим, че името му е странно и все още не можем да го запомним. Той се казва ‘King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite’. Решихме да не го превеждаме, защото ще се изгуби ефектът. Не, че не можем, ти пък.

Той е сменял името си на два пъти и това му изиграва лоша шега. Сега местните власти не желаят да му изкарат нов паспорт, с който той трябва да замине спешно за чужбина.

Именно този прякор е изписан и на шофьорската му книжка, но до тук с авантите. В същото време неговото тяло е татуирано на 90%, като това включва и бялата част на очите му. Луда работа, а ние си мислихме, че се излагаме с нашите котви на предмишниците и надписа „Обичам те, Софке”.

Whealen08-610x406

За тези екстри той е платил общо около 25 хил. паунда, което си е един двустаен в Люлин и една Лада ама от новите. Сега „Кралят на мастилото” ще трябва да си търси и друга работа, защото паспортът му бил необходим именно за нова такава.

Той получил оферта за работа в чужбина, свързана с многото му татуси. “Това е нарушение на човешките ми права. Те искат да изпишат рожденото ми име на  паспорта. Но това вече не е мое име”, обяснява бесният Кинг некой си пред „Мирър”.

В негова защита се обяви и депутатът Джон Хемиг, който се надява сложният казус да бъде решен. Ние пожелаваме успех на мистър Кинг и апелираме да запълни останалите 10 % от тялото си с татус „Brato.bg”. Яко е, кво?

Кефи ли те?

Дъщерята на Джаро: Искам да оставя нещо след себе си

Бекъм игра на руска рулетка с яйца (ВИДЕО)