in

Много вкусен протеинов сладолед

Chocolate-Peanut-Butter-Ice-Cream
По средата на зимата решихме, че трябва да ти покажем една лесна и вкусна рецепта за сладолед. Няма особена логика, но в нашите материали не трябва и да търсиш такава. Тя (вече говорим за рецептата) е насочена предимно към фитнес маниаците и тези, които искат да са във форма.

Именно за това ще използваме само продукти, които попадат в тази графа.

Логично първият и най-важен продукт е протеинът на прах. Няма да препоръчваме марки, това ще избереш ти. Може да е казеин, протеин за вегетарианци или суроватъчен, ти решаваш.

Другото, което ти трябва, е банан и 300 грама обезмаслена извара от бакалията. Бананът трябва да е замразен, а преди това и обелен. Повтаряме – обелваш банан и след това го замразяваш.

Трите съставки се смесват в един съд и се разбиват с помощта на миксер, пасатор или кухненски робот до получаването на хомогенна смес. Ако решиш, може да добавиш бадеми, но това е само ако решиш. След това готовата пасирана заготовка се слага във фризера, докато замръзне хубаво.

После го преместваш в друг съд и след като си уверен, че е замръзнал и готов за консумация, трябва да го пробваш и да му се насладиш. Да, може и тогава да сложиш един лайк на този материал.

Ние тоя шейк го направихме като разредител към уискито и беше супер. Шегуваме се, не пием по време на работа. И за това се шегуваме.

50 грама протеин на прах
250- 300 грама извара
Замразен банан (без кора)

 

Кефи ли те?

Да си купиш Lamborghini на сляпо (ВИДЕО)

Grobari – пратениците на ада (СНИМКИ И ВИДЕО)