in , ,

Да си купиш Lamborghini на сляпо (ВИДЕО)

Lamborghini-Veneno-internet
Когато си купуваме кола, ние българите я оглеждаме обстойно поне по два-три часа, оспорваме цената й, а след това се отказваме, в опит да я намалим с още 100-200 лева.

Не така действат обаче трима крупни бизнесмени, които решиха да си закупят юбилейното Lamborghini Veneno на сляпо за сумата от 4 млн. долара.

Точно така, те изобщо не са видели снимка на автомобила или поне характеристиките му, защото информацията е била в пълна секретност.

Самата кола е изработена само в три екземпляра и е по случай 50 годишнината на компанията.
lamborghini-veneno-02-copy-opt
На щанда на Lamborghini в Женева за представянето й бяха двама от тримата горди собственици на лъскавото возило. И двамата са американци – Антуан Доминик, който е дилър на марката в Ню Йорк, и Крис Син – собственик на инвестиционна компания от Маями.

Доминик и Син са големи фенове на Lamborghini, а завалиите признават, че са имали по няколко автомобила Ferrari, но са останали разочаровани. Пробвайте нашия Опел Кадет 88′, пичове.

Не е ясно кой е третият купувач на Lamborghini Veneno, но според информации колата е потеглила към Близкия Изток.

И за да добиеш по-ясна представа как изглежда въпросната кола, ще ти покажем клип с доставката за един от собствениците. Избърши си лигите, брато!

Кефи ли те?

Пиян фен на Юнайтед звъни в полицията, за да говори със Сър Алекс (АУДИО)

Много вкусен протеинов сладолед