in

Денис Родман по стъпките на Газа

Gazza

Баскетболната легенда Денис Родман върви бодро по стъпките на футболната такава Пол Гаскойн. Може би бодро не е точната дума, имайки предвид факта, че бившият играч от НБА влезе в клиника за лекуване на алкохолизъм. Да, Денис Белята пие на екс и псува на майка, като това го прави идеален за нападател на “Левски”.

“Той беше достигнал до такова ниво на алкохол в кръвта, което никой от нас не беше виждал досега. Когато се прибра от Северна Корея, говорих с него по този въпрос и му казах, че се притеснявам за него“, коментира агентът на Родман Дарън Прайс.

Именно в подобни заведения най-често пребивава и Газа, чийто последен трезвен ден бе някъде в края на 90-те. Ние от brato.bg предлагаме двамата да бъдат настанени в една и съща клиника, за да могат да си вдигат частни партита. Йосеф Рабех и Гара Дембеле да внимават, че имат афинитет към подобни пиршества.

Скоро Родман така ще изпростее, че ще загуби парите си и ще заживее на площадката на срутения блок 20 в Ямбол, което означава, че месец по-късно Мартин Карбовски ще го покани за интервю. Представяме си дори как ще започне предаването си водещият: “Тази история не е за циганите. Има и по-гадни неща от тях на земята. Гледайте внимателно, защото това може да е вашето дете. Точно така. Детето ви мечтае да е Денис Родман – да пие, да се друса, да чука всичко, което му се изпречи и след това да се разболее от срамна болест или просто да умре докато прави всичко това. Думата “срам” едва ли ви е позната. Родители, които отглеждат всеки ден такива като Денис, нямат срам. Мен обаче ме е срам. Срам ме е да гледам”.

Добри сме, нали?

Кефи ли те?

Той ходи по вода (ВИДЕО)

Наполетани. В духа на Камората (СНИМКИ)