in , ,

“Под прикритие” 4 тръгва през януари

1383963_646008772087437_1667264272_n

Иво Андонов, Джаро и компания ще влязат в дома ти, брато, през януари. Сериалът “Под прикритие” се завръща тогава на малкия екран. Това гласи реклама на филма, която се върти по БНТ.

Четвъртият сезон на “Под прикритие” ще е още по-напрегнат, още по-динамичен, като в него ще има още повече екшън. Обещание от режисьорите, а ние им пожелаваме сериалът да се закупи от FOX, HBO или нещо по-силно от Канал 3 без Сашо Диков. Даже Ридли Скот да предложи роля на Захари Бахаров. Толкова много ни се иска да видим някой наш в холивудска продукция с приходи, надхвърлящи бюджета на Република България.

Даваме ти иначе директен линк към малко снимки от кухнята на “Под прикритие”.

Преди няколко месеца пък прочетохме това във в. “Всеки ден”:

Според запознати със сценария Мартин ще бъде убит по особено драматичен начин в един от последните епизоди. Всички от екипа били много щастливи от това стечение на обстоятелствата, защото по техните думи Ивайло „не може да върже две думи на кръст”. „Той дори не умее да чете както трябва. Успява да се справи само с къси изречения, в които няма повече от един глагол и сложни думи”, коментират специалисти зад кадър. Зрители пък роптаят, че „това е най-слабият актьор в сериала и че просто не става за гледане”.

Истината е, че Ивайло Захариев е бил спуснат от горе и ролята му е била подарена, без да я заслужава. Той е син на най-добрата приятелка на Боряна Пунчева, главен продуцент в БНТ, който отговаря за филмопроизводството на телевизията. Тя поставила условие на Митовски: „Или го взимаш за главната роля, или няма да има сериал”.

В новия сезон Мартин вече е изкаран от под прикритие и действа открито като полицай. Това отприщва омразата на гангстерите към него. Джаро и компания му отмъщават по особено жесток начин, научи още „Всеки ден”.

Вярно или не, бъди подготвен. Ние пък с нетърпение очакваме да разберем коя е Ния Туджарова. Във в. “Стандарт” също преди няколко месеца четохме, че ролята ще изиграе Йоанна Темелкова. Даваме ти нейната визитка, но отсега да ти кажем, че й нямаме телефонния номер:

Image_2527658_407

Родена на 04.10.1986 г. в София. Участва в студията на Димитър Еленов към Народен театър „Иван Вазов“. Там е първото й сценично участие – в „Кукувицата“ от Елин Рахнев. Завършва Актьорско майсторство за драматичен театър  в НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков. Същата година постъпва в трупата на  ДТ „Адриана Будевска“- Бургас, където изпълнява ролите на Момичето, което прилича на ангел и Момичето, което никак не прилича на ангел в постановката „Жестоки игри“ от Алексей Арбузов, реж. Андрей Любимов, Косара в „Балкански аристократи“от Любинка Бобич, реж. Бойко Богданов, Сузи в „Предградие“ от Ерик Богосян, реж. Иван Урумов, Момичето в „Търси се драматическа актриса“от Ал.Островски, реж. Юрий Погребничко. От 2011 г. е в трупата на Театър „София“, столичен дебют в ролята на Луиза от „Коварство и любов“ от Шилер, реж. Стайко Мурджев.

Кефи ли те?

Бербатов герой в Англия, всички го хвалят

Пеладао – футболният турнир в Бразилия. Има и манекенки (СНИМКИ)