in

Бербатов герой в Англия, всички го хвалят

dimitar-berbatov-fulham (1)

Димитър Бербатов отново се усмихва, брато. Направи го по време на мача с Астън Вила, който неговия Фулъм успя да спечели с 2-0. Самият българин бе в основата на успеха за лондончани, след като асистира за първи гол и сам реализира втория от дузпа.

По този начин „котиджърс“ прекъснаха серия от 6 поредни загуби, а в същото време бате Митко вкара едва втория си гол от началото на сезона.

Медиите в Англия го определиха за играч на мача и го засипаха с хвалебствия. Същото направиха и неговите съотборници.

“Той отново бе изключителен – похвали го капитанът на тима Скот Паркър. Всички познаваме качествата на Бербатов и разчитаме заедно да намерим изход от трудната ситуация“, обясни oще Паркър.

berbo 2

“Бербатов направи разликата в този мач. Той показа възможностите си и на какво е способен и днес, и срещу Тотнъм. Проведохме много хубав разговор с него, в който си казахме много неща и той ме увери, че е изцяло концентриран върху Фулъм”, допълни мениджърът на тима Рене Мюленстийн.

Ние от Brato.bg пожелаваме още много голове този сезон на Бербатов, а защо не от новата година да го прави с фланелката на Арсенал, Тотнъм или Рома.

Кефи ли те?

Вдъхновяващи мисли от любими книги

“Под прикритие” 4 тръгва през януари