in ,

Викинги предричат край на света след Трифон Зарезан

sexy-vikings-665x600

Отдъхна ли си, след като маите не се оказаха прави за края на света, брато? Ако си превърнал мазето си в легова база, където си се крил от 21-и до 31-и декември 2012, не бързай да го пълниш отново с буркани. И викингите са решили да се включат в играта, залагайки на коефициент 6, че Апокалипсис ще има. Според тях той ще настъпи на 22 февруари 2014 г.

На нас със сигурност ще ни се иска да дойде още на 15 февруари, когато ще имаме тежък махмурлук от Трифон Зарезан.

Въпросната прогноза на викингите съобщава „Дейли мейл“ и не е наша, колкото и да ти се иска.

Английската медия се базира на фолклора на скандинавското племе и преданията на най-старите им гледачи и врачове.  Според викингските предсказания на 22 февруари бог Один би трябвало да бъде убит от вълка Фенрир. И край. Къпане и копане за всички.

Викингският свършек на света е наречен „Рагнарок”, което в превод означава „Гибелта на боговете”. Но преди кончината на върховното божество Один, щяла да настъпи зимата на зимите. Щяло да има три последователни люти зими, без лета помежду им, а Топлофикация нямало да смогне да подава топлоенергия.

Наличието на много зими пък със сигурност ще се хареса на Цеко Минев и федерацията му по ски. Така Банско ще може да посреща световната купа по ски всеки месец, пък после каквото ще да става. Но у нас този Апокалипсис отдавна ни е хванал и пускане няма.

Кефи ли те?

Минаха 20 години от “Парк де Пренс” (ВИДЕО)

Синьото езеро в Япония (СНИМКИ)