in

Преди Барса-Реал: Дрийм тим на предателите

cristiano-ronaldo-barcelona-messi-real-madrid-boots-1769062923

В събота вечер футболния запалянко ще стане свидетел на поредното Ел Класико. Казано иначе, един срещу друг ще се изправят Барселона и Реал Мадрид в среща от Примера дивизион.  След инцидента с Ивайло Петев, който бе набеден за фен на ЦСКА и бе прогонен от феновете на Левски, решихме да покажем Дрийм тима на предателите в испанските грандове. Чети, брато и ще ти стане ясно!

Вратар

Рикардо Замора

Всъщност никога не е играл за Барса, въпреки че подписва с тях през 1919 г. И до днес смятан за най-добрият вратар в Испания. Пушил е по 3 кутии цигари на ден, обожавал коняк…Реал му плаща 100 000 песети, за да избере Мадрид и той загърбва Каталуния.

Защитници

3DE69721818995541E8F4C93E3F1B5
Надал

Европейски шампион с Барселона през 1992 г. в тима, включващ и Христо Стоичков. Веднага след това подписа с Реал. Чичо е на Рафа Надал, звездата в тениса.

Алберт Селадес

Никога не е бил звезда, но в Барса ги боли от бягството му. Бе сочен за талант в халфовата линия, но в Реал го направиха защитник.

Бернд Шустер

Не може да се каже, че е точно защитник, но можеше да играе и либеро. Преминава директно от Барса в Реал през 1988 г., пропускайки най-силните години на дриймтима на Кройф

Луис Енрике

Ляв бек на Реал, който избяга в Барса и направи страхотна кариера на лявото крило, а и в атака. Той пък пропусна ерата на Галактикос в Реал.

Полузащита

figo judas traitor barca fcbarcelona barcelona barca blog barcablog shop online store barca blog shirt camiseta keyring barca blog llavero Ç

Луш Фиго

Най-ужасният предател, в очите на каталунците. Символ и капитан на Барса в края на 90-те, той започна проекта Галактико с трансфера си за 60 милиона долара през 2000 г. Замеряха го с телефони, монети и една свинска глава, когато се върнеше на “Камп ноу”.

Георге Хаджи

Засече се с Просинечки и правеха уникални неща в Реал. После и в Барса попаднаха заедно, а там започна и приятелството му със Стоичков, който му е кум. Уникален ляв крак на един гениален играч, който обаче блестеше най-вече с националната фланелка и в последния му клуб Галатасарай.

Михаел Лаудруп

Невероятен играч, който караше дриймтима на Барса да играе страхотен футбол. Пасовете му зад гърба на защитата донесоха огромен процент от головете на Стоичков и Ромарио. Премина в Реал и стана предател.

Роберт Просинечки

Игра силно в Реал в началото на 90-те години за три сезона, но отборът не спечели нищо. В Барса изкара само година, но му бе трудно да се адаптира.

Нападатели

6

Роналдо

Феномена изигра само един сезон в Барса, в който вкара над 40 гола. Завърна се в Испания при Галактикос и правеха чудеса с Фиго, Зидан и останалите.

Самуел Ето`о

Реал го имаше на 16, но не му даде шанс. Барселона го прие с отворени обятия и камерунецът изстреля тима до Купата на шампионите през 2006 г.

sportcafe.bg

Кефи ли те?

Идеалният отбор в Шампионската лига за изминалия кръг

Ланс – стриптийз с купчина кокаин