Поветкин ще се опита да направи Кличко женски гълъб

Поветкин ще се опита да направи Кличко женски гълъб

BQxPt1qCAAE6DfW.jpglarge

Титаните Владимир Кличко и Александър Поветкин излизат на боксовия ринг в московския спортен комплекс „Олимпийски“ тази вечер в 22:30 ч. Феновете са на нокти, напрежението се реже с нож, а ние от сега си пукаме пуканки, чоплим семки да има некви обелени и броим часовете до началото на мача.

Това е едно от най-очакваните спортни събития за 2013 година. Фаворит на букмейкърите е украинецът Кличко, но на ринга нищо не се знае. Специалистите предричат, че е малко вероятно боксовата среща да завърши с победа за единия от двамата по точки, а ние предричаме, че няма да останат ни пуканки, ни семки. Боят ще бъде животински, очаква се нокаут и сцепени вежди и джуки. Джуки като на негър.

555457_10151672723820205_1942392553_n

Кличко трябва да защити пояса на световен шампион в тежка категория, а за Поветкин това е шансът на живота му.

Ние от Brato.bg знаем каква е стратегията на Александър Поветкин. Целта му ще е да направи Кличко женски гълъб. Що ли? Щото Благой Иванов – Багата е в неговия щаб. Най-добрият ни ММА боец има опит в това. Даже знаем как ще протече първият диалог между боксьорите на ринга:

-Владимире, пусни уредбата! – казва Поветкин – Ще те направя женски гълъб! Не ме гледай така.
-Защо? – пита Кличко.
-Защото ще те направя женски гълъб, не ме гледай учудено. – казва Поветкин.
-Защо така? – пита пак Кличко.
-Ще те направя женски гълъб. – казва Поветкин. 
-Какво е женски гълъб? – учудва се Кличко.
-Ми… ше фърчиш на пера. – отговаря Поветкин с кръвясали очи.

Знаем дори какъв ще бъде диалогът във втори рунд:

-Влади, обуй си чорапите. – казва Поветкин.
-Нямам чорапи, те ми ги откраднаха. – отвръща Кличко.
-Начи… ше се скараме, приятелю. – подхваща пак Поветкин.
-Ние вече се скарахме с тебе. Край. Ръкавицата е хвърлена. – корав е Кличко.
-Ей! – усмихва се Поветкин.
-Е… – казва Кличко.
-Ей! – възкликва пак Поветкин.
-Не е хубаво така, не е хубаво… – отбелязва Кличко.
-Не е хубаво да си говорим така, а сме наши хора. – парира Поветкин и започва да сваля обувката на човек от щаба на Кличко. След което моли Кличко да се целуват уста в уста.

Тоя филм си го гледал някъде. Точно така. От 3:55 нагоре:

Да се върнем на боксовата среща.

109-килограмовият Владимир Кличко има 60 победи от 63 мача. От тях 51 победи са постигнати с нокаут, а не е губил от 2004-та година. Мъка ни е, ако тоя го сложат охранител в някоя дискотека в Студентски град.

102-килограмовият Александър Поветкин има 28 победи от 28 мача, 18 от тях взети с нокаут.

За колко пари е цялата работа? За 23 милиона щатски долара. Ние даже за 1 милион лева бихме се пуснали с победителя от двубоя, но да ни разрешат да имаме щанга, а може и газов пистолет, нож, спрей НАТО или поне каска за мотор. От цялата сума Кличко взима 17 млн., Поветкин – 6 млн. От тия пари ще има не само за Благой Иванов – Багата, но и за мениджъра на руския боксьор – Ивайло Гоцев – също българи. Абе ние сме на всеки километър, бе!

Не знаем какво друго да ти кажем, затова ще ти покажем. Две видеа за Кличко и Поветкин. Гледай за какво става въпрос:

Мачът тази вечер започва в 22:30 ч. българско време и ще се предава по Филм+ – имаш го, разцъкай с дистанционното. От 19:00 ч. пък започва галавечерта. В Москва да гледа двубоя е Кубрат Пулев, който би трябвало да се бие с победителя от тази среща догодина. Кобра, направо стани и ги набий двамата, нема кво да ги жалиш тия.