in ,

Нека те срещнем със Сири: Чий е този глас?

И ти си се псувал с приложението на айфон – Сири. Питал си я дали се шиба, но си я питал и къде да ядеш тази вечер, макар да не подозираш, че в Полски Тръмбеш Сири е безсилна.

Сигурно не си се замислял обаче, но зад Сири стои жена. Истинска. От плът и кръв, брато, като до преди няколко часа никой не знаеше коя е тя.

Разкриха я колегите от CNN. Истинското име на Сири е Сюзън Бенет, тя е професионална актриса и продължава да не знае в коя кръчма в Полски Тръмбеш се сервира свинско със зеле.

susanbennett_large_verge_medium_landscape

“Има някои хора, които просто могат да четат текстове час след час и това не е проблем за тях. За мен е проблем, изключително скучно ми е, така че аз просто си правех паузи, почивки. Това е една от причините, поради които Siri може понякога да звучи малко особено”, казва Сюзън Бенет. Тя записала репликите, които и ти чуваш на новия си айфон, без да има идея къде ще бъдат използвани. “Когато за първи открих, че това е моят глас, трябва да бъда честна и да ви кажа, че ми звучеше малко зловещо”, споделя Бенет.

susan-bennett-siri

Кефи ли те?

Експеримент: Чисто гол мъж сваля яки мацки с успех (ВИДЕО)

Поветкин ще се опита да направи Кличко женски гълъб