in ,

Можеш ли да ни разсмееш, брато?

konkurs

Здравей, брато! Как си? Надяваме се, че лошото време няма да повлияе на отличното ти настроение, защото тепърва ще става все по-студено и по-влажно. Както и да е, ние не сме Емо Чолаков или Христина Балинска и нямаме намерение да говорим за циклони, циклопи и прочие.

Тук сме, за да те предизвикаме. Ако си сред хората, които четат нашите материали, казвайки си: “Леле, тия са адски зле. Нямат един свеж лаф”, тогава дочети това.

Предизвикаме те да ни разкажеш любимата ти смешна история, виц или преживяване. Напиши ни го и ни го прати на editor[at]brato.bg (at е маймунката @) или ни го драсни като съобщение в групата във Фейсбук. Ние ще го качим, за да го видят всички и да се посмеят благодарение на теб. Няма да те оценяваме ние, а нашите читатели, които под формата на лайкове ще определят коя е най-забавната публикация.

Имаме и награди, разбира се. За къде без тях, нали няма безплатен труд? Или онова беше за безплатен обяд? Все тая! Ако успееш да събереш най-много харесвания ще се сдобиеш с три книги от Иво Сиромахов. С тях ще си уплътниш дъждовните есенни дни, в които ще си спомняш с умиления за топлите и летни дни, в които се наливаше с мохито, мента и бира.

Та да се върнем отново на наградите – „Една нощ в гробищата” е книга, която е библиографска рядкост, защото навремето се появи в много малък тираж и от тогава не е преиздавана. И както се казва в една реклама с един симпатичен германец: “Това не е всичко”. Ще получиш и други 2 книги на Иво Сиромахов по твой избор, за да попълниш колекцията си! Това са цели три чисто нови неотваряни, непипнати, непрочетени книжни издания, че даже и с автограф от Иво Сиромахов. Книгите му ще те разсмеят, ще те разплачат и ще те накарат да се замислиш. Предупреждаваме те, че хванеш ли ги в ръце, няма да обръщаш внимание на нищо друго, докато не затвориш и последната страница.

За втория и третия с най-много лайкове също ще има награда – „Една нощ в гробищата”.

Не звучи трудно, нали?

Чакаме те на editor[at]brato.bg или на нашата страница във Фейсбук!

Още по темата:  Спечели 3 чисто нови книги от Иво Сиромахов с автограф

Кефи ли те?

Удивителни снимки от птичи поглед – има и българско

Топ 10 на пропуските в Бундеслигата за всички времена (ВИДЕО)