Tag Archives: рекорди

Рекордите не са това, което бяха

Posted on in Футбол | 0 comments

Новият сезон чука на вратат, брато! Чук, чук! Не буквалдо, де! Шампионите вече се готвят за защитата на спечелените трофеи, неочаквани герои тепърва ще изгряват на голямата сцена, но е хубаво да помним и тези, които успяха да оставят диря през изминалата кампания. В интерес на истината тогава паднаха и цели 7 големи рекорда. Виж […]

Най-студените места в света, където живеят хора

Posted on in Места, ТОП материалите на БРАТО | 0 comments

Зима е, брато! Навън има снежец, духа, студено е, а у дома калориферът не се спира. – 10-15 градуса по Целзий стреснаха всички в България, но всъщност ние сме едни разглезени примадони. Чудиш се защо ли?

Грузинец тегли с ухо 8,28-тонен фургон (ВИДЕО)

Posted on in Талант | 0 comments

Грузинското биче Лаша Патарая постави рекорд за “Гинес”, като премести с помощта на специално въже, вързано за ухото му, автофургон с тегло 8,28 тона на разстояние 21,5 м.

Роско сяда на 200 000 коня да вдигне 1600 км/ч

Posted on in Технологии | 0 comments

Австралийският автомобилист Роско Макгладашан ще се опита да счупи през 2014 г. рекорда за най-висока скорост по суша. Той показа возило с мощност 200 000 конски сили, което трябва да развие скорост над 1600 км/ч. Сумата, която се инвестира в проекта, достига 4 млн. долара. Догодина британският болид Bloodhound SSC също ще опита да счупи […]

Спондж Боб – най-тлъстата котка в света

Posted on in Забавно | 0 comments

Най-дебелата котка в света си търси дом. Тя се казва Спондж Боб, породата й е оранжев таби. 9-годишен мъжкар, който трудно си вижда ташаците без огледало. Точно като теб, брато.