in , ,

Гошо от Почивка ни даде интервю и посвети песен на Brato.bg

gp1
Дръж се, мейн, Гошо от Почивка е тук и е готов отново да вдигне градусите. Ще го направи както той може – с микрофон в ръка, с който ще възпее Brato.bg. Посветил е песен за нас, която продължаваме да й даваме риплей всеки път, когато свърши.

…Как е бе Brato.bg, респект за всички фенове, якият ни сайт, ол дей, ол найт…  

Но недей да ревнуваш, че ние си имаме песен, а ти не. Можеш да бъдеш като нас и да си поръчаш песен, която GP да направи специално за теб или твой близък. Говорим си за този нов бизнес с него в уникално интервю. В него ще можеш да прочетеш още за мнението на Гошо от Почивка за Джорджано, чалгата и феновете. Зареждай “Brato.BG Freestyle 2016” в Уинампа и почвай да четеш. 

– Ти си велик, брато! Казваме го с ръка на сърцето. Кажи как спечели любовта на феновете през годините?
Любовта на едни, омраза на други, но като цяло ми се кефят хората и това ме радва и им благодаря от сърце. Другото е, че може би, защото съм различен с мой стил.

– Защо хвана микрофона? Несподелена любов или просто ти дойде отвътре?
Преди да започна да рапирам, слушах песни на 2pac и на други изпълнители. Просто се вдъхнових, дойде ми отвътре и записах първия запис без музика на касетка. После вече се роди от само себе си първият албум.

– Като споменахме любовта, колко песни си посветил на жени?
Песен за жени не съм правил.  Жените са неизменна част от моят живот и без тях не мога. Затова гледам почти във всяка песен да има по някоя рима за тях. Иначе трябва да кажа, че имам песен, посветена на майка ми.

– Със сигурност можем да ти кажем, че имаш много фенки в България. Тормозят ли те често и какво е най-нестандартното нещо, което са ти предлагали?
Тъй като живея в Малага, Испания, не са ми се предлагали фенки. Във Facebook, но са ми писали, че ги кефя много, но нищо повече.

12721906_10205723504782538_1918853814_n
– Дочухме, че правиш песни по поръчка за най-различни поводи. Разкажи повече, защото до момента такава услуга не се предлагаше на българския пазар?
Преди 3 месеца ми хрумна спонтанно идеята да правя песни по поръчка, също и видео към песента, ако иска клиентът. Реших, че мога и аз да спечеля нещо от това, което правя най-добре и че е страхотен подарък за рожденик, скъп човек или за силна реклама. Цената на една песен е 20€, а със клип е 30€ повече. Парите се пращат предварително по PAYPAL на моята поща [email protected] и след като пуснат парите ми пишат тяхното инфо за човека, например негови хобита, любими фрази или прякор, след два дни песента е готова и я пращам в същия чат или по email, а ако е с видео, първо пращам песента, а през уикенда и линк от клипа и готово. Има много хора досега, които са ми поръчали и остават много доволни. Който иска може да ми пише на посочената от мен поща или на лични съобщения във Фейсбук.

– Правил си песни за известни български личности, както бе със Стоичков и Бербатов. Кой ще е следващият, който ще възпееш с римите си?
Следващият, който ще възпея е Григор Димитров. Очаквайте скоро песента за него.

– В България е модерно да се прави дует с поп-фолк изпълнители. Предлагали ли са ти до този момент и ако – би ли се съгласил?
Засега не са ми предлагали изпълнители от поп-фолка. Нямам никакви предпочитания към никой, просто защото не слушам такава музика. Не мисля, че някога ще запиша такава песен освен, ако е нещо различно от чалга и вземе да ми хареса идеята.

– Кои са твоите идоли в хип-хопа?
Идол в хип-хопа ми е 2pac. За мен той е вдъхновение на поколения наред.

– Мейн, а на кои български рапъри се кефиш?
От българските рап изпълнители нямам идоли, но ме кефи Спенс, защото рапира смислени неща, а не боза. Другите рапъри ги уважавам, всеки може да рапира каквото иска. Има и такива, които не ми харесват, но няма да ги споменавам да не им правя реклама.

– Феновете ти не са запознати толкова с твоя личен живот. Какво правиш в Малага и с какво изкарваш прехрана си там?
За личният ми живот не обичам да говоря много. Това е мое пространство, борба за оцеляване всеки ден и тук животът е труден. Правя клипове, песни, това работя и това ме кефи най-много. Мисля да се занимавам с това, докато съм жив. Работя разни неща от време на време. Излизам с моите HOMIEZ да се напием, лятото сме на плажа.

12421788_10205723505102546_854500874_n

– Какво ти е мнението за Джорджано?
Те много хора го обиждат и го базикат този Джорджано, но момчето почна да вади кинти от този негов странен и забавен стил. Моето мнение е, че той не е в графа рап, по-скоро е някакъв поп стил измислен от него. Щом вади кинти от това, значи не е боклук.

– Кой е най-милият жест, който са правили феновете ти за теб?
Най-милият жест за мен от мои фенове е щампа с моето лого, след което ми изпратиха 2 бройки от тениските. Това ме изкефи!

– Можем ли да очакваме някой ден да направиш концерт в България?
Да направя концерт или LIVE участия? О, да! Със сигурност може да се очаква да направя такова за в бъдеще.

Кефи ли те?

Котка айдук краде мъжко бельо в Англия

Classic meme format 🦄🐶