in ,

Чорапите за всеки спорт, с които обувките стават напълно излишни

trailrunning
Модерният свят ни заобикаля отвсякъде, брато. В повечето случаи това води до допълнителен мързел и улеснение за наша сметка. Оттам идва обездвижването и наднормените кила. В последствие късаме с гаджето и ставаме самотни ергени, след което се сещаме, че е време да спортуваме и да влезем в ритъм. Така е остроен светът, какво да се прави.

В този ред на мисли “Swiss Barefoot Company” създаде нов продукт, с който да влезеш във форма. Free your Feet (FYF) е нещо като спортни чорапи, но с тях обувките стават напълно излишни. Те предлагат дори по-добра защита, отколкото традиционните спортни обувки. Държим да подчертаем, че това не е платена публикация, правим го за спорта – буквално и преносно.

С въпросните чорапи, ще спестиш много място в килера, защото FYF е удобен за много видове спорт като планинско катерене, сърф, футбол, бягане, гмуркане, волейбол, фитнес и тн. Така няма да са ти необходими няколко различни чифта за отделните спортове. Тайната се крие във влакната, от които са изработени обувкочорапите. Тъканта, която е използвана е с 46,5% от Dyneema, за което се твърди, че е най-силното влакно на земята.

Dyneema е с високо молекулно ниво на полиетилен, който е не само 15 пъти по-силен от стомана, но също е устойчив на износване, хидрофобен, гъвкав и невероятно лек. В действителност, чорапите са толкова леки, че дава усещането, че си бос.

В заключение ще допълним само, че цената на продукта е между 50 и 80 долара, според зависи къде ги намериш в интернет. Ние за момента спортуваме с най-обикновени чорапи, които с времето са придобили твърдостта и устойчивостта на скинарските “martense”, ако ги помниш.
highres-FYF
FYF-for-any-sport-you-do

Кефи ли те?

Едно уникално разиграване на турнир по тенис на маса (ВИДЕО)

Блузата, с която можеш да си заредиш телефона в движение