in

WTFWTF

Отстраниха жена рефер за секс видео с 61-годишен делегат

Турската футболна федерация (TFF) временно отне лицензите на местния делегат на мачовете от Суперлигата Орхан Ердемир и жената рефер Елиф Караарслан, брато. В сайта на федерацията обосновават решението с публикуването на секс видео с тяхно участие в интернет.

Скандалът избухна, след като в интернет бе пуснат еротичен клип с участието на 24-годишата Караарслан и 61-годишния Ердемир. И двамата се опитаха да оспорят отстраняването, но арбитражният съвет на федерацията отхвърли жалбите. В резултат на това Ердемир бе лишен от лиценз за 45 дни, а Караарслан за 90 дни.

Според Караарслан публикуваното видео е фалшиво и се опитват да я дискредитират заради критиките, които отправя към местните съдии.

Ердемир коментира наказанието си по следния начин: “Доколкото знам, в правилника няма разпоредби, забраняващи на съдиите да влизат в романтични отношения помежду си. Когато възникне такава ситуация, правилата не предвиждат наказания. Освен това е добре известно, че много романтични връзки във футболните съдийски среди завършваха с брак. Не искам да мисля или да вярвам, че романтичната връзка с някого от общността на футболните съдии се счита за срамно поведение”.

Кефи ли те?

Скандал в Турция – продавали дюнери със свинско месо