in

Викай силно, брато, защото Мълчанието е злото (ВИДЕО)

Този уикенд определено ще бъде запомнящ се, защото от днес, 13 септември, най-гостоприемните домакини ни канят на истинско пътуване до ада с Мълчанието е злото само в кината. След съвместната си работа по хитовете На парчета и Стъкления, които генерираха над половин милиард долара, Джеймс Макавой и Blumhouse отново обединяват сили за римейка на безпощадния датски трилър на Kристиан и Мадс Тафдръп. Зловещ и откачен, гениалността на филма се крие в тънката граница между напрежението и социалния дискомфорт, като ни предлага нов прочит на покъртителната история, а отзивите и рейтингът в Rotten Tomatoes са по-добри дори от тези на оригиналната продукция.

Реки от кръв в Терифайър 3 (ТРЕЙЛЪР)

Мълчанието е злото ни запознава с живеещото в Лондон американско семейство Лоис и Бен Долтън и 11-годишната им дъщеря Агнес, които по време на ваканция в Тоскана се сприятеляват с чаровна британска двойка Пади и Киaра и техния ням син Ант. Когато след известно време британците канят американците да им гостуват в идиличното им провинциално имение, Лоис и Бен приемат възможността да си отдъхнат от притискащите ги ежедневни тревоги. Но това, което започва като мечтана почивка, скоро се превръща в истински кошмар.

В любопитно видео зад кадър Джеймс Макавой ни запознава в дълбочина с ролята си, която кара зрителите да настръхнат със своята двойствена същност, смущаващата непредсказуемост и мрак. Макар всички от актьорския състав да се представят чудесно, критиката съвсем очаквано откроява невероятното му изпълнение, което определено си заслужава да се види, като важен фактор за успеха на филма.

Режисьор и сценарист е Джеймс Уоткинс (Eden Lake, Жената в черно, Денят на Бастилията), по едноименния филм на Kристиан и Мадс Тафдръп. Продуценти са Джейсън Блум и Пол Ричи, а в ролите са Джеймс Макавой, Макензи Дейвис, Ашлин Франчози, Скут Макнейри, Аликс Уест Лефлер, Дан Хъф, Крис Хичен и др.
Мълчанието е злото от днес, 13 септември, само в кината.

Кефи ли те?

Скъсаха договор на футболист, заподозрян в уреждане на мачове

Not Safe For Work
Click to view this post

На какво ни учи тази лекарка? (ВИДЕО)