in

Смех!Смех!

Защо Ди Каприо къса с гаджетата, навършили 25 години?

Има нов тренд за шеги в социалните мрежи, брато. Той не е свързан с Васко Жабата, споко.  Отнася се за Леонардо Ди Каприо. Актьорът с Оскар скъса с приятелката си Камила Мароне само месец, след като тя навърши 25 години.

Братото и актрисата от „Смъртоносно желание” бяха заедно от 4 години, но всяко нещо си има начало и край, а във връзките на Лео той настъпва, когато Цецка стане на четвърт век. Човеко си има принципи. С течение на времето фенове са забелязали, че Ди Каприо никога не се е срещал с жена над 25-годишна възраст и изглежда така, сякаш като фаталист приключва взаимоотношения с жените, които вече са достигнали до тази фатална за него цифра. Преди това суперзвездата е свързван с Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Ерин Хедъртън, Тони Гарн, Кели Рорбах, Нина Агдал и нито една от тях не е била на 26 или повече години, когато той се е срещал с тях, което Гришо не намира за логично.

“Единствените сигурни неща в живота са смъртта и данъците, както и това, че Леонардо ди Каприо се среща с жени, които не могат сами да си наемат кола”, добави друг.

А ти можеш да оцелееш с комшии идиоти и дори в чуждо село с нашата втора книга. Виж какво има в нея тук!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

ВИДЕО: Концерт за 25 години от създаването на анимацията “South Park”

Трилър мистерията Менюто те води на кулинарно пиршество за богати (ТРЕЙЛЪР)