in ,

Уил Смит удари в ефир Крис Рок заради тъпа шега, после взе “Оскар” (ВИДЕО)

Уил Смит зашлеви в ефир Крис Рок по време на връчването на наградите “Оскар”, брато. Грозната сдеца, ако не е нагласена, се разигра, след като комикът си позволи да се шегува с прическата на жена му, която бе с обръсната глава.

“Джейда, обичам те. “Редник Джейн 2″ – нямам търпение да го гледам”, бяха думите на Рок, заради които Смит се качи на сцената и го зашлеви. Като цяло ни изгледжа доста нагласено, защото охрана не се появи, а 20 минути по-късно Уил Смит получи и своята дългоочаквана статуетка.

“Мъжът в черно” получи приза за най-добър актьор за превъплъщението си в образа на решителния баща на тенис шампионките Винъс и Серина Уилямс във филма “Методът Уилямс”.

53-годишният Смит досега имаше други две номинации – за “Преследване на щастието” и “Али”. През 2015 г. актьорът се размина с трета номинация – за ролята си в “Шампионът”.

Ако тази агрсеия ти идва в повече и имаш нужда от смях, то ние ти препоръчваме горещо нашата нова книга “Как да оцелееш в България”, която можеш да поръчаш от сайта на “Сиела”. 

Кефи ли те?

ВИДЕО: Кристиан Ериксен възкръсна за Дания с гол срещу Нидерландия

ПИТАМЕ: Шофьорите на кои автомобили карат най-дразнещо?