in ,

30% използват фалшиви сертификати у нас

Не сме разследващи журналисти, брато, даже не сме журналисти. В общи линии нищо не сме, но пък ни е кеф да си пишем тук разни неща. Надявам се на теб да ти доставя удоволствие да ги четеш. Правописните грешки са от прекомерна употреба на алкохол, пунктоацинните – нямаме оправдание за тях.

Направихме анкета, в която участваха впечатляващите 1000 души. Явно темата е наболяла. Попитахме дали някой измежду нашите читатели е използвал фалшив/неверен зелен сертификат, за да посети публично място, където се изисква. Оказа се, че 30% правят точно това. Сред тях сме били и ние и не го крием, случвало се е, дет се вика.

От тях 15% признават с ръка на сърцето, че са ползвали чужд, а други 9% са влизали с вече изтекъл. Имало е да става. Едва 7% разкриват, възползвайки се от анонимността на анкетата, че са си купили въпросния документ. Останалата част от аудиторията ни обаче е почтена. 30% от участвалите в допитването казват, че не ходят никъде, а други 40% имат истински сертификат. Браво! С тази анкета се доказа точно това, което и мислим – едни 30% се възползват, че няма закони у нас. В това число и ние! Други 70% са принципни. В това число и ние. Непостоянни сме и това го знаем, но не е от зодията, Цецке!

Кефи ли те?

Котката, която е двойник на анимационен герой от “Шрек”

Купува ли някой още истинска елха?