in

Вижте новия Mercedes-Benz SLC AMG (ШПИОНСКИ СНИМКИ)

Имаме удоволствието, брато, да ти представим новия Mercedes-Benz SLC AMG. Снимките, които ще видиш, са шпионски, тъй като тестовете на колата са били направени при засилени мерки за сигурност, но все пак е имало пробив. Именно заради това информацията за този модел е оскъдно малка, а ние може би сме първи из българските сайтове с материал за модерното возило.

Mercedes-Benz SLC AMG
Mercedes-Benz SLC AMG

Mercedes-Benz SLC AMG излиза на пазара чак през 2015 г., като по него се правят още тестове. Очаква се двигателят да бъде поставен в предната част на колата, като скоростната кутия ще се намира в изключителна близост до задната ос. Причината е, че при увеличаване на скоростта, шофьорът е плътно залепен за седалката и по този начин ще му бъде доста по-удобно да превключва скоростите. Умно, а?

Mercedes-Benz SLC AMG
Mercedes-Benz SLC AMG

Теглото на спортния автомобил ще е изключително малко, тъй като ще бъде направен изцяло от алуминиева рама.

Mercedes-Benz SLC AMG
Mercedes-Benz SLC AMG

Почти сигурно двигателят на мерджана ще е V-8, като вероятността да задвижва и четирите колела е огромна. Според някакви си източници мощността на двигателя ще варира от 465 к.с. до 585 к.с.

В края на 2014 година се очаква този Mercedes-Benz SLC AMG да излезе в продажба на цена от 110 хиляди евро, което означава, че ще е по-скъп с около пет хилядарки от твоето любимо Porsche 911 Carrera S.

Кефи ли те?

Какво може да те отврати от една абитуриентка? (СНИМКИ)

Палто от косми по гърдите (СНИМКИ)