in

#ФутболОтДома – предизвикателството на Brato.bg

Футболът ти липсва, брато. Липсват ти мачовете през уикенда, Шампионската лига, дори Първа лига. Извратеняк, но те разбираме. И ние се чувстваме така. Гледаме стари двубои, четем кога евентуално ще има пак турнири, но накрая резултатът е един и същ – 0:0.

В същото време в социалните мрежи вече се завъртяха няколко предизвикателства. Отклонихме ги любезно. Не е нашето да ритаме тоалетна хартия, когато ден по-рано сме се били за нея в супермаркета. Нито да си качваме снимки като деца. Лицеви опори правим, но не е за пред хора.

Ето, че решихме да те предизвитаме и теб, но с нещо по-различно. Искаме да те ударим право в чувствата. Снимай се с любимата си футболна фланелка в знак на любов и преданост към най-великата игра! Да покажем, че мислим за футбола всеки ден, всеки час и ни липсва повече от всяка бивша, която ни е разбивала сърцето. Снимай се и публикувай снимката си с футболен екип на твоята стена с хаштагове #ФутболОтДома и #Bratobg. Не забравяй да предизвикаш твои приятели, които да направят същото. Важно условие е, че профилът ти трябва да е отключен или поне самата снимка да бъде публична (онова с планетката отгоре).

Снимките можем да ги публикуваме в специална статия, ако ни разрешиш. А ако нямаш профил във фейсбук, можеш да си я качиш на стори в Инстаграм. Пак си в играта. Да направим Шампионска лига на Brato.bg.

Кефи ли те?

Кралят на Тайланд се самоизолира с 20 жени в Алпите

Пет нови БГ рап парчета, брато! Черпим те (ВИДЕО)