in

Читателите на Brato.bg раздвоени между Кокала и Вуцов за селекционер през 2020 г.

България си има селекционер в лицето на Георги Дерменджиев, брато. Неговият договор обаче е краткосрочен – до март 2020 година. Тогава евентуално ще играем на бараж за Евро 2020 и много вероятно е да си останем с него на фона на цялото дередже във футбола ни. Пак по това време се очаква да има и ново ръководство на БФС, което напълно вероятно ще погледне към друг треньор за “лъвовете”, освен ако Дерменджиев не направи някакви чудеса за тези 2-3 мача.

Читателите на Brato.bg вече взеха гражданска позиция по темата. Те обаче изглеждат объркани – 30% са твърдо убедени, че най-точният човек за горещия пост е Емил Велев. Човекът, крещял пред БНБ “пирамидаджии и измамници”, сега е без работа. Кокала обаче натрупа достатъчно опит като треньор на клубно ниво, време е за ново предизвикателство. Все пак говорим за последния наставник, успял да направи “Левски” шампион. Класира за финал за Купата на България “Монтана”, “Локо” (Пд) и “Славия”. Именно поради тази причина, а и заради култовите си лафове, 30% он нашите читатели вярват, че той е №1 за селекционер. Поне ще има смях!

Други 28% обаче са на коренно противоположно мнение – Вили Вуцов трябва да поеме представителния тим на България, защото с методите си на водене на мач, ще стресира и противниците. Има логика. Вили също е свободен към днешна дата, но ако от БФС се мотаят, може и да го изпуснат.

На трето място в нашата уникална анкета е… Борислав Михайлов. Анкетираните вярват, че това е идеалната рецепта за окончателното затриване на родния футбол. Може би са прави… Със скромните 10% и отново назад в класирането остава Делио Роси. Ма перке, ма перке…

Кефи ли те?

Легендата в кеча Кърт Енгъл осинови българче от Сливен

Синът на Холифийлд нокаутира съперник за 16 секунди в дебюта си (ВИДЕО)