in

Почерпен старозагорец метна през балкона си готварската печка “Раховец”

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора на 10 юни 2019 г. съдът взе постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо Г.М. на 39 години, привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че причинил средна телесна повреда на Т.А.К., изразяваща се в разстройство на здравето, временно опасно за живота, като деянието е извършено по хулигански подбуди, брато. Толкова дълго изречение за първи път пишем, честно!

В хода на образуваното производство е установено, че обвиняемият Г.М на 04.06.2019 г. бил в дома си в гр. Стара Загора, пишат колегите от zara-live.com. След употреба на алкохол същия влязъл в конфликт с майка си, по време на който изхвърлил готварската печка марка “Раховец“ през терасата на жилището. Печката паднала в близост до пострадалия и негов приятел, които се намирали пред жилищната кооперация. През това време майката на обвиняемия напуснала жилището, за да спре конфликта, но той я последвал крещейки.

Пред жилищния блок, след отправена забележка от пострадалия, обвиняемия го нападнал и му нанесъл побой. Веднага били сигнализирани органите на полицията, като на място били изпратени екипи на 02 РУ на МВР – гр. Стара Загора и ЦСМП – гр. Стара Загора. Пострадалият бил отведен в лечебно заведение, където бил настанен на лечение, а обвиняемия се заключил в жилището си. Наложило се органите на реда да използват сила, за да задържат обвиняемия Г.М.

В хода на разследването под ръководството на Районна прокуратура – гр. Стара Загора се установи, че Г.М. е криминално проявен и осъждан за престъпления от общ характер.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Ох, ох, ох: Рускини се пляскат по дупетата в най-якото състезание (ВИДЕО)

И Гърция пада с 2:3, но поне вкарва уникални голове (ВИДЕО)