in , ,

Грозни плешиви кучета

Грозен, по-грозен, най-грозен. В последната графа попадат кучетата от този материал, брато, които са по-крапи мутри от най-крапите улични превъзходни кучета в твоето село. Чак толкова грозни ако сме и ние, няма да можем да се търпим.

За щастие четириногите нямат огледало, за да видят, че изглеждат като блъснати от тежкотоварен автомобил. Добре де, обичаме животните, даже сме твърдо “За” каузата на “Господари на ефира”, свързана със създаването на зоополиция. Не можеш да ни обвиниш, че отношението ни е нехуманно, просто искаме да ти покажем малко фотография и няколко странни плешиви кучета, които се съмняваме, че искаш да прегръщаш.

Не е нужно да прегръщаш животно обаче, за да си разумен човек, нужно е просто да се държиш човешки. Който трепе животни, лично да бъде утрепан, твърдо казваме, на изроди сме се нагледали, изроди си имаме.

Фотографиите са кръстени “Пророчество” и са дело на Софи Гаманд. Може и друго яче да се произнася фамилията, но това не е важно. Подбрани са специални породи плешиви кучета от Мексико и Китай.

Посланието може би е, че те са толкова грозни, защото човекът ги е селектирал. Човекът се меси в съвкуплението на всякакви животни и ги прави така, както си пожелае. Човекът се меси в Божественото, брато. Манипулира генетиката и тренира ДНК-то, което да се промени по негов вкус. Но рано или късно, вмешателството в природата ни излиза през носа. Как, кога и къде не ни е дадено да знаем. И може би това му е интересното на живота.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Снуп Дог ще вложи 25 млн. долара в марихуана

Всяка десета читателка на Брато.бг иска нейният да бъде като нас