in ,

Фотографска колекция “Пътешествието на крачетата” (СНИМКИ)

През 2005 г. на фотографа Робин Томпсън му хрумнала идея да си направи колекция от снимки на тема “Пътешествието на крачетата”. Именно на тази нестандартна идея ще обърнем внимание, а фотосите на британеца ни очароваха по някакъв начин, но не знаем точно какъв. Томпсън снима своите крака заедно с тези на съпругата си, което ни кара да си мислим, че е голям фен на “foot job”. Сещаш се за какво ти говорим, нали, брато?

Фотографът е посетил много красиви места и е решил да ги запечата по доста интересен начин. На последната снимка от неговата колекция става ясно, че след около 9 месеца крачетата на снимките ще са с един чифт повече.

Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)Първата фотография "Пътешествието на крачетата" (СНИМКИ)

Кефи ли те?

Брутална компилация “Събуди се” (ВИДЕО)

Фотоконкурс “Red Bull Illume” (УНИКАЛНИ СНИМКИ)