in ,

5 причини Ботев да отстрани Щутгарт

balakov_bobic_elber_389

Днес Ботев Пловдив гостува на Щутгарт в среща реванш от турнира за Лига Европа.  Много ни се иска „жълто-черните“ да продължат напред в турнира и затова решихме да ги надъхаме допълнително с един материал. Знаем, че това ще направи Мъри Стоилов, но и ние да ударим едно рамо, ей така да допринесем за крайния успех.

Ще прочетеш пет причини, които ще те убедят, че  „канарчетата“ трябва да отстранят швабите. Просто българите са по-добри и заслужават да играят в следващата фаза.

1. Пловдивчанките са по-красиви

Ясно е, че не е чисто футболен довод, но кой, ако не жената, може да мотивира мъжа да си свърши отлично работата си. Всеизвестен факт е, че българките са най-красивите жени, а най-голям процент прелестни създания от нежния пол има именно под Тепетата. В същото време в Щутгарт мязат на нещо средно между Руди Фьолер и Марио Баслер. Грозно, нали? Даже сме чували, че ако кравите са станали по-красиви от жените, значи вече се намирате в Германия. Или това беше за Швейцария? Все тая, те са съседки!

USA94_6101

2. Камата и Ванко 1

Алооо, швабите, вие знаете ли, че в Пловдив е роден не кой да е, а Христо Стоичков? Камата само като намигне на германец и оня заляга. Немците още помнят как ги бихме като кучета през 90-те години и култовата реплика на Ицо „Айн, цу цвай, цу дрън“. Само смейте да вкарате на Ботев и за второто полувреме ви пращаме Стоичков да ви такова майката. Не е тайна, че под Тепетата е роден и Ванко 1. Само с един замах бившият рапър може да уреди транфер на всеки от тима на Бруно Лабадия в Италия. Само че там те няма да ритат топки, а ще ги ближат и обръщат по корем. Абе, Ванко ще им обясни как точно стоят нещата по пътя за Палермо.

3. Щутгарт – немското Славия

Ботев Пловдив е с класа над S-класата Щутгарт. Нашите играят супер футбол, а ония само футбол. Даже ако трябва да сравним Щутгарт с някой наш тим, веднага се сещаме за Славия. Много си приличат. И двата тима са с бели екипи, но често ги боядисват в кафяво. Ама там на Мерцедес Арена си нямаш Гошо Вратарчето, който да дразни феновете на всички отбори. Нямат си и Венци Стефанов, който да разсмива всички. Да не говорим, че само халфовата линия на тия от Овча купел е по-възрастна от целия тим на Щутгарт, но както и да е. Те си знаят. Щутгарт не са по-различни. Най-добрият им футболист се казва Какао. Ха-ха! Ама от тия кравари какво друго да очакваш?

454556

4. Феновете на Ботев

Тези фенове са уникални. Нямаме думи да опишем как се чувстваме само го ги чуем да запеят. Те подкрепяха тима си и във “В” група, и в “Б”, и в “А”, че и сега в Европа! Едно голямо „Браво, канарчета“. Впечатлени сме от тяхната преданост и всеотдайност към каузата в „жълто-черно“. В същото време тези на Щутгарт са по-скучни и от „Шоуто на Канала“. Тия даже не люпят семки, а се правят, че цъкат орехи и шам фъстък по време на срещите от Бундеслигата, щото немецът е богат и може да си го позволи.

5. Нашите футболисти

Тия „белите“ знаят ли, че в Ботев играят футболи­сти като Ромарио, Sir Мов, Тодор Неделев, Валери Домовчийски и Мариан Огнянов? Последният е вкарвал на Челси и Петър Чех. После изпи бутилка ракия, пет бири и две менти, блъсна колата и го изгониха от Левски. Кой играч на германците може да се похвали с подобни рекорди? Кой, де? Кой? Швабите на третата бира не могат да станат от масата, а камоли да омешат с друг алкохол. А бира всеки може да пие и само препиква.

Домо пък изпрати великия Оливър Кан в бенефиса му с гол от кошарите, ей така за Auf Wiedersehen. За таланта на Неделев даже няма да говорим, защото това вече го правят истинските футболни специалисти, а ние не сме, колкото и да не ти се вярва.

Айде, Ботев!

Кефи ли те?

РПУ “Оня свят” – задължителен филм за гледане

Социалните проблеми на нашето общество (УНИКАЛНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ)