in ,

Спечели уникален тибетски талисман с „Моето лято 2013″

1

Brato.bg стартира  конкурс „Моето лято 2013” с любезната подкрепа на луксозен магазин за бижута Balla. Наградите, които може да спечелиш, са уникални талисмани под формата на гривни. Те са ръчна изработка и ще ти донесат много късмет за начинанията, които ти предствоят.

Подобни талисмани са имали и тибетските монаси, които са известни със своята дълбока мъдрост.

“Ти си като тази гривна – рядък и скъп накит. И като него можеш да бъдеш оценен само от истински познавач. Защо си тръгнал да искаш от всеки да види истинската ти стойност?”, се казва в една древна притча, която се предава от много векове. 

Като наш читател ти също си специален. Затова заедно с Balla искаме да те накараме да се почувстваш като такъв.

Първа награда е оригинална тибетска гривна с яспис, кварц и мънисто с цирконии. Оригиналната Balla гривна за втория във фотоконкурса е с неонови перли Swarovski, кварц и кристали Preciosa.

За третия в класирането също е предвидена подарък. Тя ще бъде отново гривна ръчна изработка. Талисманът бижу е с детелинка Swarovski и е против уроки, като носи и късмет, който ти е необходим, за да направиш онази голяма крачка в твоя живот.

Условията на конкурса

Изпрати ни най-яката снимка от твоето лято 2013 на електронната поща – editor[at]brato.bg или ни я прикачи в лично съобщение до фен страницата ни във Фейсбук. Ние ще я публикуваме, а тази снимка, която събере най-много лайкове до 31 август, ще донесе на своя притежател първа награда. Няма значение дали си бил на Бали, Бора Бора или в Кранево. Важното е да вярваш, че твоята снимка е най-добра и да ни я пратиш. Повтаряме: трите снимки с най-много харесвания печелят първите три награди. Не забравяй да ни напишеш имената си, къде е правен кадърът и адреса, на който да ти пратим евентуално наградата. Ще е за наша сметка, обещаваме.

Екипът на Brato.bg и Balla ти желаят успех!

0-

0

00

Кефи ли те?

Най-яките голове на FIFA 13 през седмицата – част 3 (ВИДЕО)

По-безумни от българските реклами са само корейските