in

Смех!Смех!

Английски национал изпрати жена си на почивка и легна с друга

Кийрън Трипиър преживява семейни проблеми и е на път да се разведе със съпругата си Шарлот. Докато футболистът бе в Германия на Евро 2024 Шарлот обяви къщата им за продажба и спря да го следва в Instagram. Освен това публично обяви, че е готова да се разведе с него.

„Рано или късно ще преодолееш трудностите, дори и да си мислил, че никога няма да го направиш и това ще бъде най-красивото усещане“, написа съпругата на английския национал.

Семейните проблеми за Трипиър започнаха през май 2023 година, когато отпразнува със съотборниците си от Нюкасъл класирането в Шампионската лига. Той прекара цяла вечер в бар с друга жена, а в публичното пространство се появиха снимки, на които тя го прегръща. В същото време съпругата му бе на почивка в Испания.

През септември бранителят отказа да играе за националния отбор за мача с Украйна, като изтъкна като причина семейни и лични проблеми.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kieran Trippier (@ktrippier2)

Въпреки че медиите го смятат за “по-лош от Уокър”, това е почти невъзможно. Опитният играч на Манчестър Сити е този, който бе придружен на Еврото от съпругата и любовницата си. Той е в непрекъснати любовни авантюри, като се вижда с различни жени в един и същ период, като все още е цяло чудо, че е заедно със съпругата си Ани Килнър.

Освен съпругата му Ани, на трибуните в Германия бе и любовницата му Лорин Гудман, която го дари с две деца.

За щастие двете не се засякоха на стадиона и не се стигна до конфронтации.

Забавлявай се и с нашата втора книга “Как да оцелееш в България”. Виж я тук!

Кефи ли те?

Йордан Йовчев: Ограбиха България пред очите на целия свят (ВИДЕО)

Клубът на бащата: С деца на море (АУДИО)