in

Яко!Яко!

EAFC 25 – новостите в играта и какво получаваме при Pre Order?

EA Sports пуснаха корици и трейлър на EAFC 25, която си знаем като любимата ни компютърна игра FIFA, брато.

Какво ще получиш при Pre Order преди 20 август за Ultimate Edition версията?

– Origin Hero 🦸‍♂️ (20 септември)
– Prime Hero 🦸‍♂️ (28 ноември)
– 4600 фифа поинтс точки
– 7 дни по-ранен достъп до играта (20 септември)

Какво ще получиш при Pre Order на стандартната версия през сайта на Ozone.bg?

– Метална кутия (Избор на един от двата варианта, при завършване на поръчката. До изчерпване на количествата);
– Bellingham Loan Player Item;
– Ambassador Loan Item;
– Clubs PlayStyles Slot;
– 250000 Clubs Coins;
– Player Career Personality Points;
– 3 ICONs in Player Career;
– 5-star Coach in Manager Career;
– 5-star Youth Scout in Manager Career.

Какво ново да очакваме от играта?

Интересен факт е, че ще се върнем към анимациите при отварянето на пакети с тунелите от преди няколко години. Друга ключова информация е, че ще имаме още по-голямо количество различни дизайни карти, особено тези при еволюциите. Към това трябва да добавим и че от EA най-накрая са помислили за място, в което може да съхраняваш повтарящите се карти, които имаш в своя Ultimate Team.

Поредната промяна в EAFC идва с решението на резервната скамейка да има не 7, а както трябва – 9 футболисти. По този начин в Ultimate Team ще имаме повече възможности за ротации, с които да променяме ситуацията на виртуалния терен.

Стана ясно, че в новата игра ще има и голямо количество тактически постройки и разнообразие в тази част, се появиха и индивидуалните позиции, които ще могат да изпълняват футболистите. Тези инструкции и всичко около тактическата част на играта ни показва, че от EA Sports доста са се опитали да препишат от легендарната игра Football Manager.

Eто всички роли за футболистите:
– GK: Goalkeeper / Sweeper Keeper
– RB-LB: Fullback / Falseback / Wingback / Attacking Wingback
– CB: Defender / Stopper / Ball-Playing Defender
– CDM: Holding / Centre Half / Deep-Lying Playmaker
– CM: Box-to-Box / Holding / Deep-Lying Playmaker / Playmaker / Half-Winger
– RM-LM: Winger / Wide Midfielder / Wide Playmaker / Inside Forward
– CAM: Playmaker / Shadow Striker / Half-Winger
– RW-LW: Winger / Inside Forward / Wide Playmaker
– ST: Advance Forward / Poacher / False 9 / Target Forward

ОТ EA Sports намериха и нов начин, с който да печелят още пари. По всичко личи, че за новия сезон на EAFC от компанията са приготвили платен и безплатен Season Pass. Вече става ясно, че можеш да си закупиш целия сезон и да не ти се налага да събираш XP, за да получиш всичко в дадения сезон. Без съмнение това е ход, който ще донесе още приходи на компанията, но със сигурно ще засили и “Pay to win” усещането в играта още повече.

В трейлъра на играта не успяхме да видим безкрайно много неща, но стана ясно, че с ключова роля ще е новата част от играта, която се нарича – Rush. Мод, в който ще се играе 5 на 5 и прилича много на популярната лига Kings League. От нещата, които следим, изглежда, че от създателите на играта през този сезон ще се фокусират много върху тактическия аспект от футбола и това си личи от работата на ЕА с компанията за спортни анализи – Opta. Друго интересно нещо е, че най-добрата схема в EAFC 24, а именно 4-3-2-1 ще бъде премахната.

Поредната драстична промяна се подготвя от EA Sports за новия сезон на EAFC. По всички личи, че Work rate характеристиките на играчите остават в историята. Това ще бъде заменено от над 50 индивидуални роли, тип “фалшива деветка”, “мезала”, “либеро” и подобни тактически роли.

Марадона изглежда, че ще се завърна сред иконите в EAFC! Твърди се, че споровете за използването му във футболния симулатор са разрешени и той ще се завърне в играта. Това е страхотна новина, тъй като винаги е удоволствие да се докосваме до магията на подобни играчи дори и виртуално.

Кефи ли те?

14-годишен игра в мач от МЛС (ВИДЕО)

Хванаха двама в Стара Загора да крадат външно тяло на климатик