in

ПлачаПлача

Тъжно – почина Бенджи Грегъри, изиграл Брайън в АЛФ

Тъжна новина долетя от Щатите, брато – починал е Бенджи Грегъри, който изигра Брайън Танър в сериала “Алф”. Той бе само на 46 години.

Сестра му Ребека е казала пред “Ню Йорк таймс”, че Бенджи Грегъри е намерен в колата си на паркинг пред банка в Пеория, Аризона. Причината за смъртта още не е установена, пише и , съобщи “Варайъти”.

Според сестра му Бенджи Грегъри е страдал от депресия, биполярно разстройство и смущения на съня, уточни TMZ. Близките му мислят, че е получил топлинен удар.

След ранната си телевизионна кариера от 1986 г. до 1990 г., Бенджи Грегъри получава няколко поддържащи роли, но актьорството не го интересува. Постъпва в армията през 2003 г., но е освободен по медицински причини през 2005 г. В армията се научава да мери скоростта и посоката на вятъра и използва това, за да прави прогнози и предупреждения за авиацията и корабоплаването.

През 2016-а пък почина актьорът Михали „Мичу“ Мезарос, който през 80-те изигра ролята на Алф. Три години по-късно от този свят си отиде и Макс Райт (Уили).

Кефи ли те?

Дрейк загуби $300 хил. заради тъп залог

Еминем пусна нов албум, има 19 песни