in

Смех!Смех!

Дрейк загуби $300 хил. заради тъп залог

Американският рапър Дрейк знае как да изкачва различните музикални класации, брато, но не и как да харчи парите си, колкото и много да са те. Братото често залага на спорт, но го прави по безумен начин, няма какво да се лъжем.

Последният му фиш бе със залог от 300 000 долара, а той посочи, че Канада ще бие Аржентина на полуфиналите на Копа Америка. Е, Лионел Меси вкара едно от попаденията, а действащият шампион на турнира спечели с 2:0. Щеше да е голяма сензация, ако “кленовите листа” бяха спечелили.

Джокович се скара на публиката на “Уимбълдън” (ВИДЕО)

Аржентинската футболна федерация използва в профила си в социалната мрежа “Инстаграм” песен на съперника на Дрейк – американския рапър Кендрик Ламар, за да му изпратят послание. Става дума за песента “Not like us”, с която Ламар критикува канадския артист.

Преди мача Дрейк публикува снимка, с която показа, че при успех със залога от 300 000 долара ще спечели 2.88 милиона. За него е известно още, че който отбор или спортист подкрепя, той губи съответното събитие. Аржентина преследва рекорден 16-и трофей от Копа Америка, като на финала ще срещне някой измежду Колумия и Уругвай.

Кефи ли те?

Тук е първият трейлър на “Гладиатор II“ (ВИДЕО)

Тъжно – почина Бенджи Грегъри, изиграл Брайън в АЛФ