in , ,

Ваканционен център със собствено море и Слънце

8

Райски ваканционен център с площ 1, 7 милиона кв. м. отвори врати в Ченгду, Китай. Това е новата най-голяма постройка в света, по-голяма от мола на бул. “България”, повярвай, брато.

Центърът предлага луксозни удобства – хотели, търговски вериги, ресторанти, барове, има си воден парк с изкуствен плаж и море, че даже и 24-часово изкуствено Слънце. Истински оазис.

Ако нямам курорт, който да прилича на Слънчев бряг, тогава ще си построя. Така си казали китайците, събрали се на сбуна и започнали да градят това чудовищно съоръжение. Както споменахме, то се намира в Ченгду. Това е югозападната част на Китайската народна република. Над 11 милионният град е и столица на провинция Съчуан. Чувал си “Съчуан” по новините.

Ченгду е един от най-важните икономически, транспортни и комуникационни центрове в Западен Китай. Туристи и инвеститори разпознават града като все по-привлекателно място. Ченгду успя да влезе в класацията на десетте най-добри места за бизнес и туризъм сред общо 280 градски центрове в Китай.

Стига приказки, наслади се на снимковия материал

7

2

3

4

6

9

5

10

Кефи ли те?

Диктаторът Пачо Орешарски

Режим и подготовка за големите мачове