in

Смех!Смех! Яко!Яко!

Съдия даде 4 червени картона, после пя на партито на победителите (ВИДЕО)

Футболът сътвори още една велика история, брато, която дори не идва от родната Първа лига. Нидерландската футболна асоциация (KNVB) извади завинаги от футбола съдията Ян Смит. Братото не е било хванато с куфарче с пари, но за сметка на това се компрометира жестоко.

Нашият е бил забелязан да празнува с отбор, спечелил промоция за по-горна дивизия. Дотук нищо лошо, ще си кажеш но същият е бил главен арбитър на последния и решаващ мач на въпросния тим.

Съдията е на 60 години, но е допуснат да ръководи в пета лига на Нидерландия заради липсата на арбитри. Репортер на медията nhnieuws.nl е бил на мача между Сейнт Джордж и СФ Де Фалкен (град Арендонк), а опитният съдия е взел редица съмнителни решения. Смит раздаде четири червени картона на играчи на Де Фалкен, оставяйки само седем от тях на терена в редовното време. И добави 15 минути допълнително време, вратарят на Сейнт Джордж Дейв Лаан вкара победния гол в края на добавеното време, осигурявайки им титлата в пета дивизия.

Сълзите на Клоп: Ето как “Анфилд” изпрати своя любимец (ВИДЕО)

Но това не беше всичко. След края на мача съдията шокира още веднъж, след като се присъедини към партито на победителите. И за да бъде докрай звезда на вечерта, той грабна микрофона на сцената и изпълни песента “Guardian Angel“ от Maрко Шуитмакер.

Дани Корпорал – фен, който е присъствал на мача, публикува видео от цялата сценка и написа текст в социалната мрежа X (бивш туитър): “Реферът раздаде три червени картона на противника и след това извиква ШАМПИОНИ и застана на сцената, размахвайки купата на празника на отбора“.

Малко по-късно от СФ Де Фалкен публикуваха на страницата си, че ще подадат жалба в първия възможен момент, но допълниха: Бордът на клуба не смята за полезно да обсъжда публично това, което се случи на терена и ролята на съдията. Просто всеки може сам да си направи изводите дали е нормално съдията да празнува победата с един от отборите.

“Разбирам разочарованието на Де Фалкен, но според мене и четирите червени картона бяха заслужени. Преди мача няколко играчи на Сейнт Джордж ме попитаха дали искам да изпея някоя песен след края. Не е изненадващо, защото съм го правил и на други мачове, на клубове като Спартанс, ФФС Амстердам, Арсенал (Амстердам) и други. Но им казах, че ако са шампион, едва тогава ще го направя. Просто по време на припева на „Ангелът пазител“ купата беше набутана в ръцете ми и аз я вдигнах. Другият отбор не оцени това по правилния начин и изпратиха жалба. Намирам го за твърде смешно да ме вадят от съдийството за такова нещо. Не е сериозно, просто, защити се съдията пред NH Nieuws.

Говорител на Футболната федерация на Нидерландия обяви, че съдията е информиран, че е изваден от ранглистите и няма как да получава мачове нито при мъжете, нито при жените, нито при децата и юношите.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Мия Халифа прави коктейли (ВИДЕО)

Наши рибари прославиха България по света