in

Яко!Яко!

Майк Тайсън към Джейк Пол: Животът ти е в опасност

Железният Майк Тайсън отново ще стъпи на ринга за първи професионален мач от 2005 година насам, брато. Бившият шампион по бокс в тежка категория ще се изправи срещу  Джейк Пол, който беше ютубър, а сега се мисли за боксьор.

57-годишният Тайсън говори в Аполо Тиътър в Ню Йорк по време на пресконференция преди битката на 20 юли срещу противника, който е с 30 години по-млад от него.

“Наистина много харесвам Джейк, но след като се качи на този ринг, той трябва да се бие, сякаш животът му зависи само от това. Това ще бъде точно така”, каза Тайсън пред медиите.

Двубоят в тежка категория в Арлингтън (щата Тексас) ще се проведе в осем двуминутни рунда, като всеки боксьор ще използва специални ръкавици. Резултатът ще бъде включен в актива на двамата в професионалния бокс.

Тайсън е поискал по-кратките рундове, защото смята, че това ще доведе до повече движение и по-интригуваща битка. Той не се съгласи с критиците, които предположиха, че прави голяма грешка, като се завръща на ринга.

“Хората, които казаха това, искат да са тук горе. Никой друг не може да го направи. Ние сме приятели, но на този ринг няма да бъдем такива”, каза още Майк Тайсън.

“Знам, че ще бъде изключително трудно, но трябва да се боря с всички препятствия. Знам, че може да се случи всичко. Не ме разбирайте грешно. Нормално е сега да ме е страх. Готов съм да проявя истинска смелост и да се кача на ринга. Възрастта няма абсолютно никакво значение. Той е войн и убиец. Прави това през целия си живот и е съвсем нормално за него”, коментира Джейк Пол, който е ютубър и на по-късен етап от своя живот се превръща в боксьор.

Кефи ли те?

Тя спря с тениса, за да се снима по бельо

Отборите, за които ни е жал този сезон