in

Яко!Яко!

Официално: Мбапе обяви раздяла с ПСЖ (ВИДЕО)

Това е краят, брато! Килиан Мбапе си тръгва от Париж. На всички ни е ясно, че поема към Реал (Мадрид), защото не е нормално “белия балет” да разчита на 34-годишния Хоселу да им оправя мачовете в Шампионска лига.

Френският нападател, който има интересни разбирания за любовта, сам обяви голямата новина.

„Здравейте всички, тук е Килиан – започна своето обръщение нападателят. – Искам да говоря с вас. Винаги към казвал, че ще говоря с вас, когато му дойде времето. Искам да анонсирам официално пред всички, че това е моят последен сезон в Пари Сен Жермен. Няма да удължа договора си“.

„Приключението ще приключи след няколко седмици. Ще изиграя моя последен мач на „Парк де Пренс“ в неделя. Много емоции, много години. Горд съм, че имах шанса да бъда част от най-големия френски клуб, един от най-добрите в света. Също, че имах възможността да пристигна тук, да натрупам опит в отбор с много напрежение и да израсна като футболист, разбира се, сред едни от най-добрите в историята. Да играя с най-великите шампиони, да се срещна с много хора и да израсна като човек също. С всичката слава и грешки, които допуснах.“, продължи той.

„Първо искам да благодаря на всички съотборници, с които играх. Всички треньори: Унай Емери, Томас Тухел, Маурицио Почетино, Кристоф Галтие и Луис Енрике. Благодаря на спортните директори Леонардо и Луис Кампос, тъй като ме подкрепяха. Благодаря на всички служители на ПСЖ, които никой не вижда и те работят в сянка и всички изобщо. Това са неворятни хора, които дават всичко за клуба и заслужават уважение“, заяви Мбапе.

Очаква се голямата звезда на ПСЖ да продъли към Реал, а вече се появиха информации, че двете страни са подписали предварителен договор преди 3 месеца.

Кефи ли те?

Наши национали по футбол на 1/8-финал на Европейско

Какъв спорт да гледаш по телевизията в събота