in

Смех!Смех! Шит!Шит!

Още реклами, които трябва да бъдат забранени

Държавата забрани рекламите за хазарт, брато. Уж подтикнати от безкористни цели, но да не се окаже заради сделката за една-две големи телевизии? Ще се разбере. И все пак ние сме ок с това, тъй като хазартната зависимост е пандемията на 2024 година, а и дори от много по-рано.

Това обаче не ни е достатъчно, тук сме с цял списък с реклами, които трябва да бъдат забранени. Веднага! 

Бързите кредити

Тук всички сме единодушни, брато. Първо, защото набутват хората с дебели лихви и скрити условия и второ – повечето от тях са малоумни. Светът няма нужда от реклама за бързи кредити, а от такива на Божинката. Последната му е топ, казваме го с ръка на сърцето!

Запек/диария

Прибираш се след тежък уморителен ден, гладен си на вълк, правиш си вкусна вечеря и сядаш да й се насладиш. Още с първата хапка от телевизора се чува за диария, запек и стомашно-чревна инфекция. Оставяш настрани храната, вече не си гладен.

Вагиналната сухота

Същото като горния абзац. Тия неща не са нормални, честно! Намери ни жена, която си е купила лекарство от подобна реклама. Чакаме!

Рекламите с рими

Визираме най-много тези по радиото, в които някакъв се напъва да вкара тъпи рими, докато разбереш, че става въпрос за нещо безумно. Гошо от Почивка е носител на Грами сравнение с тия. После цял ден тия рими са ти в главата, а Цецка ти е бясна, защото смята, че си мислиш за друга.

Сладолед

Има една нова реклама със силно сексуално послание. Няма лошо, но наблюдаваме, че все повече хора се възмущават и цъкат с език. Тук трябва да подчертаем, че нямаме нищо против мацките, те са инфлуенсърки и това им е работата, но онези блестящи умове, измислили този “проект”, спокойно могат да бъдат уволнени.

Лъжите, от които ни е писнало (Част 2)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Антъни Хопкинс ще изигре композитора Хендел

Пиян полицай катастрофира в нощта на Великден