in

Шит!Шит!

Скалата вътрил Amazon с 50 милиона долара заради закъснения

Може да си голям фен на Дуейн Джонсън-Скалата, но той също има своите слаби страни, брато. Една от тях е точността. Ако си чукнеш среща с него, въоръжи се с търпение, защото може и да закъснее.

Порталът TheWrap публикува любопитно разследване, свързано с актьора. Според източници звездата от Черния Адам редовно закъснявал за снимките на коледната комедия Red One, което доведе до многомилионни загуби за студиото Amazon MGM. Общите разходи на компанията възлизат на 50 милиона долара. Премиерата бе отложена от края на 2023 г. за ноември 2024 г.

Появи се нов трейлър на Deadpool (ВИДЕО)

Джонсън закъснявал със седем до осем часа, принуждавайки екипа на снимачната площадка да се приспособи изцяло към неговия график. Вътрешни хора, работили по проекта, също отбелязват, че актьорът не е използвал тоалетната, а е уринирал директно в бутилка с вода пред тях.

Говорител на Amazon MGM отрече информацията, наричайки разследването „нелепо и невярно“. Закъснението на Джонсън и преди е водило до скандали – например на снимачната площадка на Red Notice, където колегата му Райън Рейнолдс беше възмутен от поведението на актьора.

Кефи ли те?

Eто го първия трейлър на „Муфаса: Цар Лъв“ (ВИДЕО)

Тия чанти НЕ стават за ядене (СНИМКИ)