in

Смех!Смех! Яко!Яко!

Гонзо: Първенството ни е в топ 5 на най-интересните

Новият президент на БФС Георги Иванов впечатли с изказване, брато. Дали защото е останало от пиенето на Боби, или просто е задължен да бъде позитивен, но бившият нападател обяви, че родното първенство е в топ 5 на най-интересните през последните 5 години.

Свърши се! Край на рекламите за хазарт по медиите

“Трябва да си дадем сметка, че Първа лига е много интересна. Виждаме при изпадащите, при тези, които се борят за евротурнирите, за всеки един отбор е напрежение и е важен всеки един мач. Това е най-важно за зрителите и ще преценяваме какво да направим.”

“Ние имаме предложения как да бъдат формирани. При всички положения ще има отбори, които няма да играят за нищо. При 16 отбора, при тази система, която е направена ще бъде много трудно всички отбори да участват за нещо”, продължи той.

“Смятам, че плейофната система е добра за България. Виждаме, че има отбори, при които има напрежение за седмото място, за изпадащите отбори, за първите шест отбора също е важно. Виждате, че първите 4-5 отбора имат шансове да се класират за евротурнирите”, допълни Иванов.

“Смятам, че нашето първенство е много интересно и неслучайно последните пет години е в топ 5 на интересните първенства.”

“Никога не сме определяли сами ние какво на нас ни харесва, а винаги партньори са ни били клубовете”.

Кефи ли те?

Зидан: Щастлив съм, че отраснах на трудно място

Най-лудата маневра (ВИДЕО)