in

Яко!Яко!

Запазваме мястото си за „Кралството на планетата на маймуните“ (ВИДЕО)

Моментът да се завърнем в Кралството на планетата на маймуните настъпва от 10 май само в кината, 4DXи IMAX, а вече можем да гарантираме мястото си за това епично пътуване, защото билетите са в продажба. Звездата на филма Фрея Алън лично ни приветства в Кралството и обещава дългоочакваното продължение на любимия франчайз да ни пренесе в един визуално впечатляващ свят, който не прилича на никой друг и където дългогодишни съюзи са подложени на изпитание, сблъсъците за надмощие са с грандиозни размери, а съдбата на човечеството виси на косъм.

Ди Каприо играе Синатра във филм на Скорсезе

Действието на филма ни отвежда няколко поколения след управлението на Цезар, когато маймуните вече са доминантният вид, живеещ в хармония, а хората преживяват като диваци, спотайващи се в сенките. Когато нов тираничен лидер се провъзгласява за първия крал на приматите и започва да гради своята империя, младото шимпанзе Ноа се отправя на опасно пътешествие, което ще постави под въпрос всичко, което знае за миналото, и ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, така и на хората.

В ново ексклузивно видео режисьорът Уес Бол и част от творческия екип на Кралството на планетата на маймуните загатват за предстоящите епични събития и потвърждават мнението на феновете, че мащабният филм, изпълнен със спиращи дъха кадри, разтърсващ екшън и провокиращи размисъл теми, определено ще се превърне в задължителното киносъбитие за годината. Не пропускайте шанса си да сте сред първите, които ще станат свидетели на следващата глава от тази емблематична сага.

Режисьор на Кралството на планетата на маймуните е Уес Бол (трилогията Лабиринтът), по сценарий на Патрик Ейсън (Война на световете), Джош Фрийдман, Рик Джафа (Аватар: Природата на водата) и Аманда Силвър (Prey). В ролите са Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дюранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси и др.

Започнете своето пътешествие до Кралството на планетата на маймуните от 10 май само в кината, 4DX и IMAX.  Билетите са в продажба.

Кефи ли те?

Фен събра в 8 минути съдийски аванти за Реал (ВИДЕО)

Появи се нов трейлър на Deadpool (ВИДЕО)