in

Яко!Яко!

Три топ мача, които да гледаш през следващите 24 часа

Неделя е, брато, а времето е като бившата ти – студено и мрачно. Чудиш се каква да бъде програмата ти, а ние сме тук, за да дадем 2-3 жокера. Има футбол, краят на сезона е и мачовете стават още по-напрегнати. Можем да ти предложим три, които си струва да гледаш.

Ел Класико

Точно така, в неделя от 22 часа Реал приема Барса в мач между първия и втория в Ла Лига. Хитът Жирона вече не се пречка на двата колоса, но пък разликата остава внушителна – 8 точки в полза на “белия балет”. Бие ли сега, тимът на Карло Анчелоти си гарантира на 101% титлата, която към днешна дата изглежда почти толкова ясна, колкото и тази на Лудогорец. Но от разградските “орли” никой не се вълнува. За Шави това е последен шанс да покаже, че не е толкова слаб като наставник, въпреки че преди дни го би ПСЖ като гост с 4:1. Двата тима вече играха на два пъти през сезона, а Реал спечели в Каталуния с 2:1, триумфира и със Суперкупата на страната след звучно 4:1. Логично, сега също са фаворит.

Френско дерби

Пак в неделя и отново от 22 часа българско време ПСЖ приема Лион в голям сблъсък от Лига 1. Мачът е достатъчно напечен и въпреки че домакините са сигурен шампион, то “хлапетата” цял сезон се бореха да не изпаднат, а сега имат шанс дори за Европа. Той обаче минава през успех в Париж, който е малко вероятен, но не и невъзможен, след като се случи преди точно година. Предният уикенд Лион обърна хита Брест от 1:3 до 4:3 и това допълнително подсказва, че има какво да се види и сега на “Парк де Пренс”.

Дерби на Милано

Отдъхни си, този мач по програма е в понеделник, за да не ти тръгва скучно седмицата. По традиция в първия ден сме свикнали да гледаме отбори като Фулъм, Лутън, Евертън и Нотингам, но благодарение на Серия А, сега това ще се промени. “Росонерите” са символичен домакин, но влизат в сблъсъка с кофти настроение заради отпадането от Рома в Лига Европа. Пред отбора на Стефано Пиоли има важна мисия – да не позволи големият градски съперник да триумфира и математически със Скудетото точно след този мач. Уви, ако има нещо да се обърква, то се обърква и очакванията ни са свързани с триумф на “нерадзурите”.

Кефи ли те?

АНКЕТА: Има ли дузпа за Челси срещу Сити? (ВИДЕО)

Ел Класико и още футбол по телевизията