in

Яко!Яко!

Идва снежна буря с „Ловци на духове: Замръзналата империя“ (ВИДЕО)

Пролетта може да е тук, но ние треперим от вълнение, защото Ловци на духове: Замръзналата империя се завръщат за най-опасната си мисия досега от днес, 12 април, само в кината. Новото мразовито приключение е изпълнено с огромна доза екшън и типичния за поредицата хумор. Филмът обещава да отговори дори на най-високите очаквания на запалените почитатели, които са били на всяка премиера от 1984 г. насам, като същевременно е отправна точка за новите кинозрители, които никога досега не са гледали филм за Ловци на духове.

Появи се първи трейлър на “Жокера: Лудост за двама” (ВИДЕО)

В Ловци на духове: Замръзналата империя Семейство Спенглър решава да напусне Съмървил, Оклахома и да се върне там, където започна всичко – емблематичната пожарна в Ню Йорк. Те се присъединяват към оригиналните Ловци на духове, които са разработили свръхсекретна изследователска лаборатория, за да отведат своята нетипична професия на следващото ниво! Но когато откриването на древен артефакт отприщва мистериозна зла сила, известна като Смъртоносното вледеняване, нови и стари Ловци трябва да обединят усилията си, за да защитят дома си и (отново?) да спасят света от грозящата го печална съдба.

Дан Айкройд, който се завръща в ролята си на Рей Станц и изпълнителен продуцент на франчайза, споделя: „Това, което наистина ме впечатли, беше как Джейсън и Гил продължават историята по начин, който сякаш е извлечен от ДНК-то на продукцията от 1984 г. В крайна сметка това са обикновени хора – а сега и обикновено семейство – които се шегуват, дразнят и закачат един друг, но също така спасяват света от ужасяващи призрачни заплахи и приемат това сериозно. Обичам тази комбинация на големия екран.“

В чест на премиерата на филма изключително забавно видео ни води зад кадър, където се срещаме с актьорите от обичаната от толкова много поколения продукция. Екипът ни разказва за преживяванията си от снимачната площадка и изразява своя ентусиазъм и чест от това да бъдат част от емблематичния франчайз, чието наследство продължават с много гордост и любов.

Режисьор на Ловци на духове: Замръзналата империя е Гил Кенън (Къща-чудовищеТайната на скрития градЛовци на духове: Наследство), който е сценарист наравно с Джейсън Райтман (ДжуноВисоко в небетоТъли, Ловци на духове: Наследство). В ролите са Фин Улфхард, Макена Грейс, Логан Ким, Селесте О‘Конър, Кери Куун, Пол Ръд, Кумел Нанджиани, Патън Осуалт, Джеймс Акалистър, Емили Ейлин Линд, както и легендите Дан Акройд, Бил Мъри и Ърни Хъдзън.

Смразяваща стихия дебне в кината с Ловци на духове: Замръзналата империя от днес, 12 април, само в кината, 4DX и IMAX.

Кефи ли те?

Бият с камшик футболист в Саудитска Арабия (ВИДЕО)

Дерби на Торино и още спорт по телевизията в събота