in

Яко!Яко!

В Германия частично легализираха тревата

Германският парламент частично легализира на канабиса за лична употреба от 1 април, предаде ДПА, БТА и Брато.бг. Това е като малко бременна, но пак е нещо.

Горната камара на законодателния орган (Бундесратът) прие отдавна обсъждания законопроект на днешната си сесия, след като той вече мина в долната камара (Бундестага) миналия месец.

Растяща по-бързо от дървото, тревата е строителният материал на бъдещето

Знаковият закон позволява на пълнолетните хора да притежават до 25 грама канабис за лична употреба на публични места. До три живи растения канабис ще може да бъдат отглеждани легално у дома и до 50 грама канабис ще може да се съхраняват за лична употреба там.

Пушенето на трева на публични места ще бъде забранено в училища, спортни съоръжения и в радиус от 100 метра от тези места. Официалното одобрение на горната камара не бе необходимо, но тя можеше да свика комисия за медиация и по този начин да забави процедурата, отбелязва ДПА.

Въпреки някои критици днес не бе събрано мнозинство, което да подкрепи изпращането на закона в комисия за медиация. За да предотврати гласуване срещу законопроекта в горната камара на парламента, германското правителство обеща да измени някои от разпоредбите в него със задна дата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Двойничката на Мегън Фокс, която изпълнява мръсни желания (СНИМКИ)

Англия – Бразилия и още спорт по телевизията в събота