in

Смех!Смех!

Мбапе съди дюнерджия

Мбапе, Килиан Мбапе, Мбапе, Килиан Мбапе. Така пее нашият рапър Fyre, брато, който е късметлия, че не е попаднал под ударите на закона. Истината е, че френският футболист дори се кефи на песента, но това е друга тема.

Звездата на ПСЖ не се кефи на дюнерджиите, които му използват името. И ги праща на съд. Факт е, че Мохамед Ени не е някакъв обикновен работник в дюнерджийница, а инфлуенсър с 1.8 млн. последователи в Инстаграм.

А описанието на един от неговите сандвичи гласи, че се приготвя с “кръгъл като черепа на Мбапе хляб”. Даже не е и забавно. Е, това му коства заверено писмо в сряда от Делфин Верхайден, адвокат на семейство Мбапе, от името на KMA – компанията, създадена от играча, за да се занимава с всички негови спонсори, мърчандайзинг и имиджови права.

В писмото се изисква от Ени да премахне името на Мбапе от менюто си в рамките на осем дни, преди да бъде даден на съд за използване на името на френската звезда без негово съгласие за търговски цели.

“Не се ли срамуваш? Нямаш ли какво друго да правиш? Да ме съдиш за нещо толкова безполезно? Това е невероятно. Не мога да повярвам!”, заяви Ени на последователите си.

Но какво може да очакваш от човек, който си пада по жени с пениси, нали? Иначе Димитри Пайе, бившият футболист на Олимпик Марсилия и Уест Хем, който в момента играе във Вашко да Гама, също е част от описанието на един от сандвичите. Засега той е пас, но като се върна от Южна Америка може и той да реши да съди Мохамед.

Кефи ли те?

Шише лимонада и книга за Монтана в ръцете на Стенли

Всички четвъртфиналисти в Шампионска лига