in

Яко!Яко!

Антихристът е реалност в „Първата поличба“ (ТРЕЙЛЪР)

Вижте раждането на Антихриста! През 1976 година Ричард Донър режисира емблематичната първа част от успешния франчайз Поличбата, в която светът се запознава с Деймиън – младия потомък на самия Дявол. На 5 април, само в кината, психологическият хорър Първата поличба ни връща назад във времето, за да ни разкрие зловещите събития, съпътстващи инкарнацията на абсолютното зло.

Ако се интересуваш от статии на тема право, виж тук!

Действието на Първата поличба се развива през 1971 г. и се фокусира върху Маргарет – млада американка, изпратена в Рим, за да започне нов живот в служба на църквата. Във Вечния град тя се сблъсква с мрак, който я кара да постави под съмнение собствената си вяра, и открива ужасяващ заговор, чиято цел е рождението на Антихриста.

Но Първата поличба не е просто поредното завръщане към миналото. Целта на създателите на филма е да разкажат история, която сочи както към миналото, така и към настоящето – филм, чиито теми са едновременно вечни, но и актуални. Продуцентът Дейвид С. Гойър (Черният рицар, Хелрейзър) споделя, че за него „жанровите филми работят най-добре, когато функционират като мрачни огледала, които отразяват съвременните ни тревоги“ и твърдо вярва, че Първата поличба има какво да добави към доста наболели теми от обществения дискурс.

Доказателство за творческия интегритет зад проекта е и новият трейлър на филма, който допълнително разкрива високите качества на продукцията, обещавайки смразяваща мистерия в най-добрите традиции на класическите сюрреалистични трилъри.

Режисьор на Първата поличба е Аркаша Стивънсън (Channel Zero), която е и сценарист наравно с Тим Смит и Кийт Томас. Автор на идеята е Бен Джакоби (Bleed) по образи създадени от Дейвид Зелцер (Поличбата). Продуценти са Дейвид С. Гойър (Рога, Хелрейзър) и Кийт Ливайн (Къща в мрака). В ролите са Нел Тайгър Фрий, Тауфик Бархум, Соня Брага, Ралф Инесън, Бил Най и др.

Злото се завръща с Първата поличба от 5 април само в кината.

Кефи ли те?

Няма друга такава дузпа (ВИДЕО)

Най-големият пропуск в кариерата на Роналдо (ВИДЕО)