in

Смех!Смех!

3 велики българки, на които се възхищаваме

Време е да наплюнчим перото и да отдадем заслуженото на по-силния и по-красив пол на този свят – жената, брато. На 8 март те празнуват, разцъфват и стават дори по-великолепни. Ще подминем с лека ръка всички шеги за паркиране, правилно наименовании на посоките и хилядите въпроси за това какво е засада. Тук сме с три велики българки, на които се възхищаваме. Има и още, но нека бъдем по-стегнати.

Ружа Игнатова

Никой не знае дали е жива или мъртва и точно в това се крие чарът и мистиката около тази жена. А също и въпросът как се харчат 9 милиарда евро, придобити по начин, който й донесоха световна слава. Ружа стои зад измислената криптовалута One Coin. Една сутрин през октомври 2017 година Игнатова се качва на самолета от София за Атина и оттогава следите ѝ са губят. Оттогава са изписани тонове мастило за схемите й, а ние очакваме подобаващ филм от Холивуд. Редно е!

Диана Габровска

Тази жена е огън, а ние сме щастливи, че не стана кметица. Някогашната кандидатка за Момин проход, сега е известна с пробива си във филмите за възрастни. Бачка здраво в Гърция, а филмчетата й се радват на голяма популярност. С ръка на сърцето признаваме, че сме гледали една част от тях и си ги бива. Пак казваме, тази жена е огън! Дай Боже, всекиму!

Д-р Радева

Не я познаваме и никога не сме я виждали, но въпреки това й се възхищаваме. Едни следват съветите на д-р Емилова, други се вслушват в безумните слова на Кобилкина, а трети са се доверили на д-р Радева, която изрично забранява да се пие вода! Велико! Всички са наясно и кой е най-верният й последовател.

 

Post by @brato.bg
View on Threads

 

Кефи ли те?

Бала: Със Стоичков стигнахме до бой на САЩ 94 (ВИДЕО)

Ф1, дерби на двете ЦСКА-та и още спорт по телевизията