in

Смех!Смех! Яко!Яко!

3 изненади за нея за 8 март, които няма да ти струват скъпо

Пак е празник и пак трябва да мислиш за подарък за нея, брато. Само преди няколко седмици ти се налагаше същото за 14 февруари, но ето, че 8 март е тук. Не ни се мисли какво ти е, ако и рожденият й ден е след някой друг ден.

Тук сме с идеи, които няма да ти костват нищо или почти нищо. Живеем в меркантилен свят, в който трябва да си изобретателен, за да оцелееш. Иначе ще затънеш в бързи кредити и борчове към съмнителни хора.

Ролева игра “Ергенът”

Няма как, такъв период е, всички говорят за “Ергенът”. Приближи се до нея с роза в уста. Няма как да й кажеш нещо, преди да я изплюеш. Направи го секси, покажи й, че днес тя е кралицата в твоето кралство. Обясни й се в любов със същата страст, с която Любо Пенев плюеше по Емо Костадинов и Данчо Лечков в 120 минути. Обясни й, че ако си участник в “Ергенът”, ще искаш само тя да е срещу теб, защото няма конкуренция. Не сме сигурни колко добър комплимент е това предвид реномето на участничките в трети сезон, но това е положението. За да влезеш в роля, задължително не трябва да правиш гримаси с лицето, за си показваш всички налични зъби и да се държиш като 16-годишен в игра на шише. Направи й изненада като организираш вечеря в градинката пред блока. На свещи, разбира се. Ако нямате градинка, отидете в най-близкия парк. Никой няма да е правил нещо подобно за нея. Гаранция!

Запиши я в “Последният печели”

Друга идея, която не изисква финансов ресурс е да я запишеш в телевизионно предаване. “Семейни войни” не е опция, защото ще се излагаш публично с твоите роднини, а вече си го правил по сватби и кращенета и го има документирано в 2/3 от видеото. Хвърли се в дълбокото, кажи й, че си й уредил среща с Орлин Павлов, после се поправи с Горанов, блъфирай я да не знае за кого от двамата става въпрос. Вероятно е късно да се включи в предаването за 8 март, но и за април да е, пак е нещо ново. Обясни й, че й правиш услуга, защото така ще излезе от зоната й на комфорт, ще научи нови неща и ще срещне нови хора, с които може да заформи приятелство. Всеки може да й подари цветя и огърлица от Битака.

Вечеря на тъмно

Модерно е, хората сега ходят по ресторанти, където се стои на тъмно и се доверяваш основно на инстинктите и вкусовите си рецептори. Това е лесно за организация, трябва само да имаш мазе. Разчисти го, сложи някой друг капан за плъхове, за да няма изненади, след което й завърши очите и я поведи надолу по стълбите. Ако искаш да е по-екзотично, може първо да я качиш в колата и да направиш няколко кръгчета на квартала, по този начин съвсем ще я дезориентираш. При положение, че е с вързани очи, няма как да знае дали сте в истински ресторант или в мазата. Действай!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Адам Сандлър и Марго Роби прибират най-много кинти, няма лошо!

Майк Тайсън се връща на ринга, ще мачка някакъв ютубър (ТРЕЙЛЪР)