in

Яко!Яко!

Робин Худ среща Джон Уик в Мънкимен (ТРЕЙЛЪР)

На 5 април Робин Худ среща Джон Уик в Боен клуб в Мумбай с идния кървясъл и жесток екшън трилър Мънкимен . В основната роля влиза един от най-всестранно развитите артисти през днешния ден – номинираният за „ Оскар “ Дев Пател (Беднякът милионер, Лъв: Стъпки към дома), който прави своя режисьорски дебют с грандиозната продукция.

В Мънкимен се сблъскваме със устрема на един човек да отмъсти на корумпираните водачи, умъртвили майка му, които не престават редовно да тормозят бедните и безправните, с цел да задоволят личните си ползи. Вдъхновен от легендата за Хануман – икона, олицетворяваща силата и смелостта, героят Кид – неизвестен млад мъж, изкарва прехраната си в под земята военен клуб, където вечер след вечер, носейки маска на горила, е пребиван съвсем до гибел от по-популярни бойци за пари. След години на угнетяване на гнева си той открива метод да проникне в затворения кръг на злокобния хайлайф на града. Докато контузията от детството му кипи, мистериозно белязаните му ръце отприщват избухливо възмездие и е време за отплата с хората, които са му лишили всичко.

Стилният филмов откъс впечатлява освен с активност и жесток екшън, само че и с доза комизъм, към която подготвя свежата комбинация от съвременна западна и индийска просвета. Видеото загатва за комплексната обществена динамичност, която се преплита с действието в осъществявания с драматизъм и виртуозно изпипани бойни подиуми филм, като в същото време ускорява упованията на публиката.

Сред продуцентите са Дев Пател, носителят на „ Оскар “ Джордан Пийл и Базил Иваник. Изпълнителни продуценти са Джонатан Фурман, Наталия Павчинска и други Филмът е по концепция на Дев Пател, който е и сценарист с Пол Ангунавела и Джон Коли. Актьорският състав включва Дев Пател, Шарлто Копли, Питобаш, Випин Шарма, Сикандар Кер, Собита Дхулипала, Ашвини Калсекар, Адити Калкунте и Макаранд Дешпанде.

Мънкимен стартира да написа своята история от 5 април единствено в кината.

Кефи ли те?

Пуснаха геймърски трейлър за боя Джошуа – Нгану (ВИДЕО)

Eдинствените три отбора, в които Зидан би работил